Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: forumowicz »

Basia Olsztyn pisze:Max, niestety nie wiem co u naszych znajomych z forum. Ale napisz do nich na PW, tak jak do mnie napisałeś. Buziak dla Ciebie ;)
Oj nieładnie Basieńko tak kłamać, nieładnie... Często się widujemy, codziennie rozmawiamy i piszemy, a tu takie dyrdymały :?: :shock:
forumowicz

ktoś tu kłamie!? tylko kto? pozdrawiam Pink! rozmawiałem z Basią,mam nadzieję że się kiedyś spotkamy,pozdrawiam!
forumowicz

MAX pisze:co tam u Pinka? Wojtaszka? nie udzielają się,nieładnie!
Szkoda MAX, że z tym pytaniem nie zwrócileś się bezpośrednio do zainteresowanych - miałbyś wiadomości z pierwszej ręki. Dla Basi jest to krępujące. Ja takze mam nadzieję na rychłe spotkanie. Może w listopadzie w Ciechu... :?:
Pozdrawiam.
forumowicz

Wychodzę z założenia, że każdy mówi o sobie,to co chce powiedzieć, ile i kiedy chce. Potem wychodzą z tego plotki i kłótnie na forum :( . Nie jestem zainteresowana konfliktem z nikim. Pozdrawiam serdecznie :D :kwiat:
forumowicz

Mówieniu o sobie to co chce się powiedzieć, ile i kiedy się chce - TAK! Mijaniu się z prawdą - NIE! Lepiej mniej powiedzieć, niż źle powiedzieć ew. po prostu dyplomatycznie przemilczeć. Pozdrawiam zainteresowaną :serce: :kwiat:
forumowicz

Z tych stresów wyborczych przybrałem 5 kg na wadze :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Mix pozazdrościć Tobie ;) ja akurat nie jem nic,dieta ścisła o chlebie i wodzie aby nabrać figury,może zwiększe swoje szanse :lol:
Pozdrawiam
forumowicz

Alek, no coś Ty..! Nie żałuj sobie jedzonka..,siły będą potrzebne...,żeby się głowa nie kiwała od ciężkiej korony. ;)
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Ja nie spałam pół nocy, i przespałam pół dnia ;) czy mnie też ktoś pozazdrości ? :lol: :lol:
forumowicz

Mix jednak jak deklarowałem to niech tak będzie :lol: zwłaszcza zauważyłem,że Violet dodał moje zdjęcie przed wyborami a mówiłem mu,żeby nie dodawał jak wyglądam ;) i teraz niestety trzeba będzie się stosować,a główka mocna to może to i uwdzie utrzyma :) Rybka :kwiat: mogę tylko Ci współczuć ponieważ wszystkie grzeczne rybki śpią w jeziorze o tej porze,a wiem że taka jedna spać nie może ;) teraz tak będzie,że cierp ciało coś chciało :)
ODPOWIEDZ