Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jeszcze ktoś uzdolniony graficznie herb wam opracuje i będziecie jedna wielką oleckowo-forumowa rodziną. To znaczy juz jesteście ale jak ma sie takie wspólne symbole to grupa czuje sie bardziej zjednoczona.
No prosze, muzyk, grafik, kopiarka( ), nie wiem co tam jeszcze... Prawdziwy człowiek renesansu. Ale to już chyba ktoś powiedział na tym forum. Chyba.
A co jeszcze umiesz?
Nie taki aż tam dobry grafi, ale coś tam liznełem. Fotki robię na stronę swojego klubu też. Uwielbiam to i właśnie najbardziej na meczach , choć nie jest też łatwo, 6 lat już walczę.
Orfeusz pisze:Dobra.będzie chór i balet....... Chlopaki tańczą a dziewczyny wyją!
rozumiem ze kostium sceniczny jak do jeziora łabędziego obowiązkowy? Wiesz chodzi mi głównie o te spódniczki jak puszek do pudru. Pod spodem oczywiście szpongi, zeby nie było...