Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj KYNIU ,u nas betka to taki grzyb ktorego malo kto zbiera ,ja zbieram ,co tam Golcowie spiewaja to niewiem nie moje klimaty ,ale jak BERNATKA to swiete imie,ja jestem Zbyszek ale to chyba kazdy sie domysla wiec nie zaskoczylem,Lemonek prawde mowi w KWIDZYNIU jest fabryka papieru i to duza,bedziecie miec wesolo z KRZYSKIEM
Benia ze tak napisze ze w iwoniczu ktos cie zechce takiego grzybeczka pieknego w mchu rosnacego kapiocego sie w pronieniach slonecznych koncowki lata czy zgnilego ziemioka na polu dogowyrujacega kipiacego ale za to z zapachem (bimbru z ziemniakow) chcialem napisac ze zawsze sie ktos znajdzie
Betka pisze: 05 paź 2017 15:29 To bylo do facetow a sloneczko zna sie na zartach Ladnie..jak nie ziemniak..zgnily to grzyb ktorego nikt nie chce no jestem pod wrazeniem
ha ha ,ja zbieram betki,CIEBIE akurat nie skonsumuje bo tak wyszlo,Lemonek cos probuje sie do CIEBIE podlizywac jeszcze mu to nie bardzo idzie ale trening czyni mistrza
Przeciez staram sie moze komplementem nie jest ze ktos pachanie jak bimberek ??? To ja juz nie wiem woogole to pewnie kazde z nas ma jakis cel lib cele co do wyjazdu mpim celem drugim celem jes rehabilitacja
Lemonek87 pisze: 05 paź 2017 16:55
Przeciez staram sie moze komplementem nie jest ze ktos pachanie jak bimberek ??? To ja juz nie wiem woogole to pewnie kazde z nas ma jakis cel lib cele co do wyjazdu mpim celem drugim celem jes rehabilitacja
CZY to jest komplemet ,to juz zostawiam pod ocene BETI