Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziewczynki podniosłyście mnie na duchu .Dziś zrobiłam obliczenia że średnio na 2,5 miesiąca schodzi 7000 numerów przy mojej chorobie to może na wrzesień się załapię i to mnie cieszy.
ollalaola pisze:A ja dziś dostałam przydział, przy numerze ponad 1100 . Wyjeżdzam do uzdrowiska Szwajcarka w Swoszowicach k/Krakowa od 23.04 do 14.05. Dla mnie super.