Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nowy tydzień zaczęłam z numerem 2363 o 6 rano.
Po 15 dostałam przydział
Zakład lecznictwa uzdrowiskowego: ODDZIAŁ UZDROWISKOWY SANATORYJNY - SANATORIUM MIESZKO ''
Adres: KAMIEŃ POMORSKI WOJSKA POLSKIEGO 2
Telefon: 91 38 25 640
Termin leczenia: 2025-09-17 - 2025-10-08 (liczba dni: 21)
Udało się Morze nie nad samym morzem ale rzut beretem:)
a-bara pisze: 28 kwie 2025 16:34
Po 15 dostałam przydział
Zakład lecznictwa uzdrowiskowego: ODDZIAŁ UZDROWISKOWY SANATORYJNY - SANATORIUM MIESZKO ''
Gratulacje! I termin jeszcze fajny, tuż przed ponurą jesienią. Udanego pobytu!
a-bara pisze: 28 kwie 2025 16:34
Po 15 dostałam przydział
Super, udanego pobytu i najważniejsze, że jesteś zadowolona
W sumie to mam co chciałam.
Pisałam do NFZ o morze i termin wrześniowy
To mój pierwszy wyjazd do sanatorium. We wrześniu 2023 byłam 5 tygodni na Kubalonce, po operacji biodra. Warunki typowo szpitalne. Teraz liczę na lepsze. A nad morzem nie byłam chyba 5 lat.
A-bara, gratulacje fajne miejsce i odpowiedni czas. Tak sobie myślę skoro Ty dostałaś przełom wrzesień - październik to ja chyba listopad brrr...
Dzisiaj podskoczyłam do nr 4656. Czekam dalej. Pozdrawiam Wszystkich.