Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ale to coś p\bolowego na bazie morfiny czy ketonalu czy jeszcze czegoś? Warto wiedzieć. Mi zapowiadali do konca zycia morfine .Wiem.ze czlowiek uzaleznia się id niej.Potem idzie na odwyk a potem już nic nie pomaga tylko wegetacja.Klinika leczenia bólu też nie podejmuje się już wtedy leczenia.Mialam taką klientke.Koszmar.Siedziała jak manekin ....zero kontaktu z rzeczywistością.
W przyszłym tygodniu idę do swoich specjalistów. Zobaczę co mądrego mi powiedzą. Pewnie, że bym chciała już z tym kręgosłupem zrobić porządek, żeby chociaż ten problem mieć z głowy.
Już połażone z żoną, teraz kurczaczek się piecze a noga daje jak dawała i prochy nie działają. Ale są lepsze dni i gorsze. Pogoda fajna, choć zachmurzone to moja domowa stacja Meteo pokazuje 15,5 stp i bez wiaterku, całkiem przyjemie.