Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Baszia pisze: 27 maja 2025 21:30
Spróbuję z tym zaświadczeniem. Narazie jestem zrezygnowana, muszę się z tym przespać.
Faktycznie spróbować warto, zaświadczenie możne pomóc zmienić miejsce.
Chyba, że emocje opadły i np. zmienisz zdanie na temat spędzenia Bożego Narodzenia w Szczawnicy
Już się tego dowiedziałam u źródła, że zmiana miejsca nie wchodzi w grę, właśnie ze względów o których pisze Felice. Ewentualnie mogłabym pisać o zmianę terminu, ale musi być konkretny powód zmiany, a takiego nie mam. Zostaje szykować się psychicznie na wyjazd albo rezygnacja. Mam czas, może się przekonam.
Baszia, do którego sanatorium dostałaś skierowanie? Ciekawa jestem, bo do Szczawnicy jeździłam prywatnie do Nauczyciela. Jeżeli masz nadciśnienie to lekarz wystawi stosowne zaświadczenie. Pozdrawiam
Inhalatorium. Niezbyt ciekawe ma opinie. Postanowiłam już, że piszę pismo o zmianę miejsca i terminu (z zaświadczeniem od lekarza).
Czekam tylko na papierowe skierowanie. Zobaczymy co będzie.
Baszia pisze: 29 maja 2025 23:27
Inhalatorium. Niezbyt ciekawe ma opinie. Postanowiłam już, że piszę pismo o zmianę miejsca i terminu (z zaświadczeniem od lekarza).
Czekam tylko na papierowe skierowanie. Zobaczymy co będzie.
Baszia też radzę podjechać osobiście do NFZ...tylko tam przy wejściu jest ,,ochraniarz" i mówi aby papiery wrzucić do tzw.skrzynki podawczej...powiedz mu,że chcesz rozmawiać z osobą i oddać papiery do ręki a nie do skrzynki...dodatkowo pismo,które będziesz oddawać i zaświadczenie od lekarza zrób ksero i poproś o pieczątke z datą,że oddalaś...taka moja mała rada bo wiesz z NFZ to różnie może być a tak zawsze będziesz mieć podkładke ...Powodzenia