Krynica Zdrój - zabiorę osoby.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Krynica Zdrój - zabiorę osoby.

Post autor: basiat »

Uważam, że temat przekroczył wszekie granice. Post Piotra nie był przemyślany , ale to co wypisujecie , to już za wiele. Sami wymyślacie jakieś historie. Owszem, ja tez wyrazilam swoje zdanie, ale wszystko ma swoje granice. Skąd wiecie czy słowa których użył Piotr, pochodzily od jego Mamy. Nie macie żadnego prawa i postępujecie tym samym bardzo nieładnie w taki sposób pisząc o Jego Mamie. Zastanówcie się trochę. Macie Jemu za złe, a sami idziecie tą samą drogą :( :(
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2014 05:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: sabe50 »

Dobrze napisane - szacunek
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Piotr4074 pisze:Masz rację, dowiem się na miejscu, ale nie mam już urlopu, dlatego kombinowałem jak koń pod górkę. Trudno, będę musiał wziąć z nowego. Alice, nie myl oburzenia ze sceptycznym nastawieniem. Mam sporo znajomych, którzy byli w sanatorium, moja mama też była i z ich opowiadań wynika, że ludzie przekraczając bramę uzdrowiska zamieniają się w dzikie hordy wygłodniałych samców i samic. Jeśli chodzi o takie "inne nastawienie" to mam nadzieję, że mnie to ominie i nie dostanę żadnego sygnału z kosmosu po przekroczeniu bramy. Wybacz więc moje nastawienie, ale takie są niestety realia polskich sanatoriów. Jednakowoż, jak już wspomniałem nie zamierzam się umartwiać i na pewno znajdę sobie jakieś zajęcie.
Przykro mi ale ....zawsze Ci którzy mówią że inni robią coś złego sami są najbardziej winni :evil:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Krynica Zdrój - dylematy samotnisia....

Post autor: jacky6 »

i to nie tylko w Krynicy...
...
nie trzymając się maminej spódnicy...
...
dotrzemy do celu...
a reszta niech będzie - milczeniem...

:mrgreen: to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi... :mrgreen:
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2014 05:07
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: sabe50 »

nie umiesz nic innego napisać ? - bez obrazy
Zablokowany