Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No właśnie,ja też się zastanawiałam jak to będzie,może wybrać jedną ławeczkę i ogłosić na forum która to.darek ty już jesteś na miejscu więc to ty zdecyduj która ławeczka będzie najlepszym miejscem na spotkanie. Ja będę w poniedziałek ale nie wiem czy zdążę ze wszystkim do 15.
Mario no to od poniedziałku jesteśmy sąsiadkami ,dzieli nas drewniany kościółek. Co do spotkania na molo to rewelacja ,ale boję się że formalności mogą mnie zatrzymać i też nie dotrę A może na priv damy swoje namiary Pozdrawiam słonecznie wszystkich którzy dotrą na molo . A może warto by pomyśleć o jakimś małym drobiazgu który będzie nas wyróżniał??
Byłam 22 w poniedziałek na molo o 15,ale tak jak pisałam wcześniej, ludzi całkiem sporo jeśli nie ma jakiegoś konkretnego miejsca lub znaku to ciężko się zorientować kto jest z forum. Do spotkania nie doszło, chyba że ktoś się umówił telefonicznie.
Hi Mario stało się tak jak myślałam trudno jest się spotkać w miejscu gdzie sa tłumy ludzi bez jakiegoś konkretnego znaku , z tego co tu wszyscy pisza tak bardzo chcą się spotkać ale cos to nie wychodzi, nie znamy się i nie wiem czy wszyscy chcą podawać swój numer telefonu, a może należy cos wymyslec ławeczni nie nazwiemy forum,
może cos niebieskiego w reku ale też każdy może cos takiego mieć .jesteście teraz tam to może inne miejsce bardziej konkretne typu nie tak az bardzo tłoczne.
Darku a ty nie byłes w poniedziałek?
Byłam jeszcze 29-06,ale znów nic nie wyszło.Wejście na molo wąskie,ze wszystkich stron ogrodzenia bo dalej trwa budowa.Ludzi tłumy,zresztą myślę że nie było chętnych na spotkanie,a tak głupio podchodzić do stojących i się pytać kim są. Więc wróciłam do domu i będę czekać na następny wyjazd.
A nam udało się spotkać - dla chcącego nic trudnego Poznałem Basięt, Klaręklarę i Jana19557. Dzięki wszystkim za miłe pogaduchy Oczywiście za pogaduchy dziękuję także innym osobom z którymi rozmawiałem, ale nie byli naszymi forumowiczami