KOŁOBRZEG-podczele ORW od 18.05.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ewasmukla
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2011 20:44

Re: KOŁOBRZEG-podczele ORW od 18.05.2016

Post autor: ewasmukla »

Alka dzięki jeszcze raz .... dziękuję z wieści od Ciebie.Ja bardzo chciała bym mieć jedyneczkę z pełnym węzełkiem ha ha ha :D .Napisz jak możesz jak wyglada kwaterunek i posiłki.Czy na tury podzielone????i jak z jedzonkiem ,chodzi mi o jakość,a nie ilość. :mrgreen: Waliza czeka już na kuriera w pełnej gotowości :serce: :kwiat: Pozdrawiam.
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 41 razy

Post autor: alka50+ »

Ewasmukla...nie dopytywałam o takie tematy...ja mieszkam w Kołobrzegu i bedąc na spacerku tą cudowną trasą ...pomyślalam o Was i zrobilam sobie fotkę z programu jaki tam był aby Wam przekazać do przemyślenia. Hi hi pytałam czy mogę zarezerwować Koleżankom ale nie chciał przyjąć...podzwoń ,zagadaj a może się uda...powalczyć grzecznie zawsze można...pozdrawiam. :serce: :serce:
ewasmukla
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2011 20:44

Post autor: ewasmukla »

Dziękuję....Jesteś bardzo fajna babeczka :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :D
ODPOWIEDZ