Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
My już mkniemy Pendolino.Za pół godziny przesiadka w Krakowie.Kto wita nas ? Pozdrawiamy już wesoła ekipą .Miny nam mogą zrzednąć w dalszej podróży.Z doniesień regionalnych mam wiadomość,że okolica mocna zasypana śniegiem.
Robię starania o przeniesienie do budynku glownego. Bo czesc osób nie dojechala. Jutro będę wiedzieć czy jest miejsce. Glownie ze względu na czesc zabiegów mokrych ktore mam w glownym. Kriss pewnie się spotkamy bo na Pulaskiego trudno się nie zauważyć. Nawet jak się przeniose to będę tam przychodzić. Nie moge wysłać Pw. Albo wysyłam i tego nie widzę. Stąd odpowiadam na forum. A koleżanki juz wpadly w wir sanatoryjny.
I ja już siedzę na walizkach No może nie tak dosłownie ale już funkcjonuję na większych obrotach. Właśnie zadzwoniłam do Leśnika . Będę miała jedynkę.
Felice, ollalaola,rybka, dadys.... dołączę do Was 6 stycznia.
Pozdrawiam
Buba już też dołączyła ,kawka w Prezydenckiej wypjta.Przestało wiać to i na dworku miłej się zrobiło mimo 20 na słupku.O dziwo przy takim mrozie śnieg cały czas pada.