Żegiestow Wiktor,27.02-20.03.2017 wyjazd z Siedlec.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2017 13:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Żegiestow Wiktor,27.02-20.03.2017 wyjazd z Siedlec.

Post autor: Briant »

Iwona,nie rób mi apetytu,już wam zazdroszczę,że za 3 dni macie totalny Luz blues,ja niestety jeszcze 2 tygodnie muszę zap......,tzn pracować.Do tego macie już fajny sqad,Jarko już wyruszył,koleżanka zrobiła zapasy,oj będzie się działo.A ja biedny mis,będę sam jechał 500 km i nikt tam mnie nie będzie witał z okrzykami radości,tak jak to uczyni Jarko,na Twoj widok. :D :D :D
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jadzia,spokojnie,ja już się pogodzilem z tym,ze muszę wziąć sprawy we własne ręce i dobrać sobie ekipę na miejscu.Pójdź w moje ślady,choć ostrzegam,że wąż ,który próbował to robić,kręgosłup sobie polamal :lol: :lol: :lol:
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 wrz 2013 19:12
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Ja-ga »

:mrgreen: Oj będę uważała :roll: Tymczasem planuję trasy, bo myślę że pogoda nam dopisze a i chętnych do wędrówek znajdę.
A ty powalczyłeś o jedynkę? :?:
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jeszcze nie poruszałem tematu jedynki,bo wydaje mi się ,że za wcześnie.Zadzwonie tak z tydzień przed wyjazdem :D
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:!: :!: :!: :!: Lepiej nie czekaj. Kto pierwszy ten lepszy :x :x A jeśli nie ma rezerwacji, to warto pojechać dzień wcześniej 8-)
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak też zamierzam zrobić.Zadzwonie kilka dni wcześniej i zarezerwuje sobie pokój na jedną noc,może mnie już zostawia w tym samym :D Zresztą,już obadalem,że autobus z Warszawy jest w Żegiestowie o 5:30 ,więc dużo kuracjuszy może być przede mną,dlatego pojadę sobie spokojnie dzień wczesnie :D
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A wiiiidzisz!!!!! :) To świetnie wymyśliłeś. Ja mam zaklepaną jedynkę, bo jak zadzwoniłam (w styczniu) to recepcjonistka powiedziała, że "wprawdzie nie ma rezerwacji, ale mnie zapisze...hi! hi!" - mnie tam bez różnicy, czy z rezerwacją czy nie, grunt że mam mieć :D :D Dzwoniłam teraz ponownie i nadal jestem na liście :lol:
A ty masz znajomych w Horyńcu.... Ktoś napisał na forum, że są grupą, która już kilkakrotnie jeździ razem!!!!! :shock: :shock: do jednego sanatorium. Być może jeżdżą prywatnie, ale chyba są jakieś sposoby na takie rozwiązania.....
Awatar użytkownika
iwonina73
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 gru 2014 08:22
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: iwonina73 »

Za dwa dni w Horyncu spotkamy sie grupą ktora poznała sie tu na tym forum.Briant nam towarzyszył w rozmowach i wspieral naszego rodzynka jak narazie.Wsxyscy jedziemy z Krusu i na miejscu bedziemy sie szukac :lol: .Mamy zrobione zapasy...niektorzy juz ida na pieszo do Horynca a ja jutro ruszam w drogę. Pozdrawiam wszystkich czytajacych temat ten i nasz ....o Horyncu 15 lutego ;) .
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Iwona,myślę,ze nie zamykacie tematu Horynca i będziecie relacjonować na gorąco wasze szalone ekscesy w sanatorium :lol: :lol: :lol: Oj ,może się przejezyczylem.myślałem oczywiście o intensywnej kuracji. :D Aha i zajmijcie się troskliwie waszym rodzynkiem Jarkoo.Pozdrawiam. :D
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jadzia,masz zaklepana jedynke ,bo taka jest różnica między nami,że ja się urodziłem w szpitalu a Ty w czepku :lol:
ODPOWIEDZ