Dobrej nocy:) już za kilka dni będzie wszystko wiadomo.iza_wawa pisze:A ja w ogóle nie miałam komisji... Zlozylam papiery w oddziale ZUS cos ok. 25 października i w pplowie listopada dostałam skierowanie z pominięciem komisji....beti407 pisze:Cześć
Mam pytanie do Tych ,którzy jadą z ZUS.Jak długo czekaliście na skierowanie do sanatorium ? Mija już trzy tygodnie odkąd byłam na komisji lekarskiej , a jeszcze nic nie dostałam na piśmie.
Pozdrawiam
Wyjazd do sanatorium Gołdap 21.03.2017
- Lisa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 wrz 2016 22:47
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Wyjazd do sanatorium Gołdap 21.03.2017
-
MAnty
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 sty 2017 15:47
- Staż sanatoryjny: 2
Jestem juz od 2 dni ogolnie miejsce jest fajne , rower to bardzo dobry pomysl jest gdzie , psychosomatyczne minus za brak dodatkowych zabiegow z ZUS (co prawda wszystko zalezy od lekarza) ja nie mam poza gimnastyka, jest czysto , jedzenie jak dla mnie ok , nie ma síé´śtresowac obsluga bardzo mila i pomocna a dalej sie okazeLisa pisze:Dobry wieczór, opiszcie, proszę, swoje wrażenia z pobytu, ja jadę 13 kwietnia.
- Lisa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 wrz 2016 22:47
- Staż sanatoryjny: 3
Cześć MAnty, dzięki za info, jestem w stałym kontakcie z Izą i z Iwoną:)MAnty pisze:Jestem juz od 2 dni ogolnie miejsce jest fajne , rower to bardzo dobry pomysl jest gdzie , psychosomatyczne minus za brak dodatkowych zabiegow z ZUS (co prawda wszystko zalezy od lekarza) ja nie mam poza gimnastyka, jest czysto , jedzenie jak dla mnie ok , nie ma síé´śtresowac obsluga bardzo mila i pomocna a dalej sie okazeLisa pisze:Dobry wieczór, opiszcie, proszę, swoje wrażenia z pobytu, ja jadę 13 kwietnia.