Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Sztani wejdż w temat drogi oddechowe . Tam w temacie astma odezwał się forumowicz zbigniew i napisał, jakie zabiegi miał na astmę w Równicy. Także dzięki jego informacjom mam jakieś rozeznanie co do zabiegów, które mnie czekają. Może jeszcze ktoś się odezwie w tej sprawie na forum.
Zbyszku zmieniać już nie ma co . Wybrałem Ustroń od 08.04 . Bo jak wiesz wyboru nie było pomiędzy Ustroniem a Wieńcem wybrałem to pierwsze . ze względu na góry . Myślę,że nie będą już tak kopcić w piecach ale kto to wie
Interesuje mnie czy są jakieś wycieczki organizowanie przez miejscowe biura podróży . ale to jeśli nikt nie podpowie to posprawdzam w internecie . mam pytanie dlaczego pokoje lepiej brać od strony miasta?
Dzięki Felice