Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
MargolciaW pisze: 28 mar 2019 12:13
Witam Wszystkich Ja też busem, w niedzielę ogarnę temat, to napiszę jak i co Chciałam zapytać czy można płacić kartą płatniczą, czy lepiej gotówkę? Pozdrawiam
Witaj Luna Byłoby super No bagaż pewnie nie będzie mały, więc może jaka marka samochodu to pomoże zwizualizować .Wierzę, że jakoś to ogarniemy Pozdrawiam
Witam.
Mam przyznany turnus z ZUS w "Stomilu"od 02.05.2019r. Czy znajdzie się ktoś jeszcze planujący wyjazd w tym terminie . Jadę samochodem z Oleśnicy Dolnośląskiej.
Pozdrawiam.
Witaj ponownie Margolcia W końcu znalazłam czas żeby odpisać.Wczoraj u mnie była impreza więc cały dzień spędziłam w kuchni.Wracając do tematu to mam Citroena C3,ale w bagażniku mam koło zapasowe.Jedna osoba na pewno się zmieści,ale dwie niekoniecznie. Pozdrawiam
Witajcie Gryfno Dziołszka się nie odzywa , a czas się kurczy , żeby ewentualnie kupić bilet na busa Będę obserwować forum Luna ja chętnie się z Tobą zabiorę Pozdrawiam
Witam serdecznie wszystkich przyszłych kuracjuszy Luna dzisiaj jak wrócę z pracy (wieczorem) spróbujemy na wiadomość prywatną dogadać się .Piękna pogoda idzie