Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mijariolka pisze: 20 mar 2025 16:49
Od 15 lipca Busko Zdrój Rafał. Jestem zadowolona chociaż wolałabym inne sanatorium, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
Życzę wszystkim oczekującym fajnych przydziałów.
Pozdrawiam
Gratuluję przydziału . Busko to fajna miejscowość . Bardzo proszę podaj informację ile czekałaś na przydział. Będę mocno wdzięczny .
Dziękuję
Jestem zadowolona, bo chciałam Busko, marzył mi się Włókniarz
No cóż Rafał mnie zaprasza
Jadę, może ktoś coś jakieś wskazówki co by dobrze bylo
Pytaliście do którego sanatorium w Kołobrzegu jadę - Holtur Podczele. Nie jest to może jakieś wymarzone sanatorium ze względu na warunki i odległość od centrum, ale nie narzekam. Najważniejsze to termin i morze, które uwielbiam. A że daleko od centrum to może i lepiej - mniej tłumów na plaży, cisza i spokój, a do tego wokół obszar natura 2000. A jak będę chciała do centrum to przystanek MZK pod sanatorium jest. Pozdrawiam wszystkich
Mijariolka, bardzo dziękuję za informacje / z pierwszej ręki / , bo można z dużym przybliżeniem zaplanować termin wyjazdu. Życzę udanej kuracji i pewnie możesz powolutku prasować ciuszki na wyjazd.
Oj tak, właśnie o to planowanie chodzi, ja czekałem rok temu siedem miesięcy tj w marcu poszedł wniosek a w październiku miałem wyjazd. Ale orientacyjnie można liczyć Również pozdrawiam naszą małą opolską społeczność i cieszę się że ONA żyje
jjust pisze: 20 mar 2025 21:13
Pytaliście do którego sanatorium w Kołobrzegu jadę - Holtur Podczele. Nie jest to może jakieś wymarzone sanatorium ze względu na warunki i odległość od centrum, ale nie narzekam. Najważniejsze to termin i morze, które uwielbiam. A że daleko od centrum to może i lepiej - mniej tłumów na plaży, cisza i spokój, a do tego wokół obszar natura 2000. A jak będę chciała do centrum to przystanek MZK pod sanatorium jest. Pozdrawiam wszystkich
Mam pytanie takie techniczne, wybierasz się samochodem?pociągiem?
jjust napisz proszę po powrocie kilka słów o obiekcie.
Nie wiem, czy jedziesz w parze, czy jako singielka, a chciałabym poznać opinię o obiekcie z punktu widzenia singla, bo pary które znam, a były w tym obiekcie bardzo sobie chwaliły pobyt.
Mijariolka pisze: 20 mar 2025 22:26
Wniosek złożony 20.11. 2024,
dzisiaj z numerem 95 przydział na 15.07.2025 czyli czas oczekiwania prawie 8 miesięcy.