co jest ważniejsze wygląd ,czy wnętrze?
- elaw35
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 19:31
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
Re: co jest ważniejsze wygląd ,czy wnętrze?
- elaw35
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 19:31
- Staż sanatoryjny: 8
tylko w bajkach układa sie wszystko jak nalezy..
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Rownież wielokrotnie zastanawialem się będąc czy to sanatorium czy też w innch sytuacjach Co wazniejsze.
Nieskromnie odpowiem ,że Wygląd prezencja Jest ważna ,aby wywrzec Pierwsze wrażenie, aby zaintrygować tą druga strone !!
Swego czasu będąc w Kołobrzegu w odstepie 1 turnusu 2 krotnie Perfidnie Zmienilem Swój image i coz zauważyłem
Płeć Piekna Zwroci -uwage , na mężczyzne "wizualnie zadbanego" w nawet i markowych ubiorach pachnących perfumami rozpoczynających się od LaCosty , Kenzo czy też Dollce -Gabany czy podobnej półki ! i nawet Niedomagania tzw parkietowe -Wszak Darkowi duzy słoń nadepnoł na nogi i uszy i Darek ma nawet problem z Tancem ..2/1 pozwolą osiągnąc Wiele
Wszak Nasza Uroda Wygląd pozwalają Nam ,aby BYĆ w Centrum Uwagi.
Natomiast gdy w następnym turnusie chodząc li tylko w ubraniach sportowych przez 20 dni w kilku parach spodni dresowych, pozwoliłem sobie nawet na ..golenie raz na tydzien ( ok prysznica "zażywałem "jak zawsze 2 x dziennie!!) byłem poniekąd odrzucany -Fakt Byłem bardzo mało aktywny!! Towarzysko
Wiele Kobiet wyjeżdżając do sanatorium juz kilka dni przed wyjazdem zwiększa ilosc wizyt u kosmetyczki, fryzjerki tudziez innych zabiegów .
Pragna przez te 20 dni Zregenerować się -Wielkorotnie Udaje się to
Fakt życie codzienne nie pozwala ,aby dbać o Siebie zawsze sa te obowiązki Dnia codziennego -Wszak w Naszym kraju mało Pań posiada służbę .
Tak wygląd jest ważny , bo poznając Kogos mozna poznać i jego Wnetrze chyba ,ze Ktos Jest tylko Obiektem porzadania Zewnetrznie a Środku jest Niegodnym zadawania sie
-
forumowicz
asem mówiąc niepotrzebnie się kąpałem raz na tydzień,przecież wystarczyło raz na 3 tygodnie,z tymi markowymi ciuchami,to nie do końca się zgadzam,żadna nie poszła na firmę Durex,a firma chyba niezła,Margot zasasza do Ustronia,przyjadę jeśli to będzie majówka 1-5 maja,zrobię eksperyment,zamienię firmy np. na Unimil.pozdrawiam!
-
anusiaa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2012 20:52
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękowano: 1 raz
-
marika
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 gru 2011 18:13
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 7