Uniejów 19.02.2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ewita 42
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2013 07:36

Re: Uniejów 19.02.2013

Post autor: ewita 42 »

Witam wlasnie jestem w Uniejowie na turnusie ogolnie jest fajnie ,kuchnia super ,pokoje naprawde fajne . Jedynie co nikomu nie pasuje to obchody o 22 i siedzenie w pokojach . :twisted:
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 13:01

Post autor: eleri »

Jestem w pokoju z Ewitą poznałyśmy się na forum czas po 22 organizujemy sobie same jest nuda . Większość mocherów którym nic nie pasuje :evil: :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
quatro
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2013 11:20

Post autor: quatro »

Patrząc w kalendarz wychodzi na to, że jeszcze jesteście w Uniejowie:) W końcu fajna pogoda!
Co robicie poza zabiegami? Ile macie wolnego czasu i jak go spędzacie?
Ja jadę 8 kwietnia, pierwszy raz w życiu do sanatorium;)
ewita 42
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2013 07:36

Post autor: ewita 42 »

Tak jestesmy teraz w uniejowie zabiegi sa w roznych godzinach ale tak ogolnie od obiadu jest juz czas wolny mozna robic co sie komu podoba ,przewaznie wychodzi sie do miasta (ok 1,5 km ) po uzupelnienie zapasow ,na wieczor ktore bardzo szybko schodza .Ogolnie wszystko jest ok posilki sa smaczne ,obsluga super mila , wyglad osrodka tez super wkoncu 4 gwiazdki .takze tylko jechac i odpoczywac. Jak cos jeszcze bedziesz chcial wiedziec to pisz .Pozdrawiam
jan5390
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 mar 2013 11:39

Witam

Post autor: jan5390 »

Mam skierowanie do Uniejowa z ZUS od 6 maja. Byłbym wdzięczny za wszelkie informacje na temat tego sanatoriumk -nigdy nie byłem w tamtych stronach.
1.Czy w soboty są także zabiegi
2.Jakie zakwaterowanie - jest więcej dwójek czy trójek (pokoje)
3. jak tam jest ogólnie -zabiegi, wyżywienie, czy jest dostęp do internetu itp.
4. czy jest to duże sanatorium (orientacyjna liczba kuracjuszy) wszyscy z ZUS czy też z NFZ
5.. Przewaga starszych czyi czy młodszych kuracjuszy - kobiet czy meżczyzn?
6. od której przyjmują.?Czy można przyjechać ewentualnie dzień wcześniej?
7. Czy w niedziele organizują jakieś wycieczki, czy tylko nuda
Przepraszam że tyle pytań. Jadę w końcu tam pierwszy raz, aż na 24 dni więc chciałbym wiedzieć jak najwieceji
Z poważaniem. Jan
jan5390
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 mar 2013 11:39

Post autor: jan5390 »

Mmoże ktoś jedzie do Uniejowa na turnus 6 maja z okolic Warszawy? [email].pl
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 13:01

Post autor: eleri »

Przyjmują od 7 rano ,pokoje piękne sanatorium duże jedzenie dobre osoby raczej młode wieczorki taneczne 4 razy w tygodniu . Kierownik wspaniały człowiek ordynator młody bardzo dobry lekarz zawsze ma czas dla każdego obsługa miła zabiegi dobre. Na basen jest kawałek.
Awatar użytkownika
quatro
Kuracjusz
Kuracjusz

Podłączam się do pytań "jan5390" ;) Są bardzo istotne! Zwłaszcza temat zabiegów w sobotę i dostępu do internetu. Czy jest odpłatny? A jeśli tak to czy dobrze działa? Czy w pobliżu jest wypożyczalnia np. rowerów? Ile osób jest w pokojach i czy jest możliwość dopłaty do "jedynki"?
Awatar użytkownika
quatro
Kuracjusz
Kuracjusz

Czy można przyjechać samochodem? Czy parking jest wówczas płatny?

Ja jadę z okolic Wwy ale 8 kwietnia...
Awatar użytkownika
quatro
Kuracjusz
Kuracjusz

Nikt nie pisze, więc zadzwoniłam do Uniejowa i mam informacje "z pierwszej ręki" ;)
I tak:
- zabiegów w weekendy nie ma, można bez problemu wziąć przepustkę i wyjechać do domu czy gdzie tam ma się ochotę;)
- jak ktoś przyjedzie w odwiedziny to za nocleg płaci wg cennika, czyli około 250 zł... ale podobno trwają rozmowy nad zmianą cennika dla gości pacjentów
- na terenie obiektu jest darmowe wifi
- parking jest płatny od 5 do 10 zł za dobę (w zależności od standardu: piach lub kostka ;) )
- na miejscu jest wypożyczalnia rowerów

Jedzie ktoś 8 kwietnia???
ODPOWIEDZ