ŻYCIE

W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium.
Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów :)
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: ŻYCIE

Post autor: rybka »

Dzisiaj z rana, na dobry początek dnia 4,5 km, dla zdrowotności :roll: Życie jest niezmiennie piękne ! Pozdrawiam wszystkich :)
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

... A na razie fruwają motyle,
Tyle tego, tamtego też tyle,
A na razie wierzymy w baśnie
I jaśniej, i jaśniej... :) :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Życie to gra ...
Sęk w tym , by być dobrym graczem ... :!:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Ech ,dziś mi smutno i jakoś tak ...dziwnie :oops: Wczoraj przeczytałam post starego internetowego znajomego na forum gry w której oboje uczestniczymy ,nawiązał do moich poszukiwań rycerza ,zabawne, okazało się że czyta NS choć go o to absolutnie nie podejrzewałam :shock: Dość dużo czasu zajęło mi oswojenie się z myślą ,że wszystkie moje posty (najczęściej głupie żarty)ktoś może wziąć na poważnie :idea: Wpisałam sobie w googelki meduza46 i ...co zobaczyłam :?: :idea: :shock: meduza46 ma konto na flirtaku :o Na początku nawet się z tego śmiałam ,ale później ....nie było mi już do śmiechu ,myśl o tym że ktoś mnie mógłby skojarzyć z tą panią z Nowego Sącza jest dla mnie przerażająca :cry: :cry: :cry: Jak teraz wyglądają moje żarty na NS :?: Jak poszukiwanie "ofiary" :cry: :cry: :cry: :cry: źle się z tym czuję i nie wiem czy nadal będę tutaj robić za "NS-owego błazna" pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę Wam by nie dosięgały Was takie niezbyt miłe niespodzianki.

Ps.Nie żebym miała coś przeciwko takiemu poszukiwaniu swojej "drugiej połówki" ale ...ja nie szukam ani w ten ani w inny sposób .
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Ojtam ojtam, pewnie przesilenie jesienne :lol: :lol:
forumowicz

Hej Meduzko,nie przejmuj się każdy z tu piszących,,,,chyba :!: :!: ,,,, liczy się z możliwością różnych niespodzianek,wszak to otwarte forum.Dlatego na przyszłość lepiej jednak mieć kilka niców w zależności od okoliczności(nie miałem na myśli te forum ,tu przynajmniej ze zwykłej uczciwości wypada mieć jeden,ale inne na których też jesteśmy aktywni),bo poza tym jednak bądź co bądź jesteśmy anonimowi ;) Dlatego podziwiam :roll: osoby które pokazują swoje facjatki,to dopiero jest nie bezpieczne(np.pisze że wyjechała,,,,,a domek pusty)Tu się lubimy,kumplujemy a ilu jest obserwatorów,,,,ho,ho.Ale ja Cię i tak lubię i żartuj dalej bo to poprawia nam humory,a dobry humor w życiu to takie uzdrawiające :lol: :lol: A kto nie rozumie żartów no cóż, to jego problem,,,,,,Życie toczy się dalej ,,,,byle bezpiecznie :!: :!:
forumowicz

Meduzko :kwiat: po przeczytaniu Twojego postu sama w google wpisałam swój nick i ku memu zaskoczeniu stwierdziłam, że jest ich masa na różnych portalach. Nie przejmuje się tym, i Tobie tak też radzę ,nie smuć się nie warto :D :serce:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Potoki mają swe łoża -
I mają granice morza
Dla swojej fali -

I góry, co toną w niebie,
Mają kres dany dla siebie,
Nie pójdą dalej!

Lecz serce, serce człowieka,
Wciąż w nieskończoność ucieka
Przez łzy, tęsknoty, męczarnie
I wierzy, że w swoim łonie
Przestrzeń i wieczność pochłonie
I niebo całe ogarnie.
Adam Asnyk
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

"Wolność ..., to zwycięstwo rozumu w rozbrykanym sercu, to bezchmurne niebo w czasie burzy z piorunami, to ogród kwitnących tulipanów w zimowe dni i ... spokój.
Spokój duszy! " :serce:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

rybka pisze:"Wolność ..., to zwycięstwo rozumu w rozbrykanym sercu, to bezchmurne niebo w czasie burzy z piorunami, to ogród kwitnących tulipanów w zimowe dni i ... spokój.
Spokój duszy! " :serce:
Cmok cmok Rybeńko :kwiat: mądrze gadasz :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ