Poddębickie Centrum Zdrowia

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
tobi00000
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2013 15:02
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Poddębickie Centrum Zdrowia

Post autor: tobi00000 »

Po wielu próbach udało mi się skontaktować z Panią od Ubezpieczeń :) Nie potrzebny jest druk RMUA, maja system ;) Natomiast jeśli ktoś potrzebuje zwolnienie z pracy, na czas pobytu, musi znac NIP płatnika składek. :)
truciciell
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2013 19:59
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: truciciell »

Naprawdę chcą tam zrobić coś na wzór sanatorium, pokoje normalnie zamykane na klucz, każdy dostaje swój, dobrze bo obawiałem się klasycznego oddziału rehabilitacyjnego.
Tak jak było pisane wcześniej "kwaterują" do 20, rozmieszczenie w pokojach już dawno ustalone.
jaroslaw79
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 cze 2013 10:59
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: jaroslaw79 »

Orientuje się ktoś czy jest tam jakiś bankomat i sklepik z prasą ?
jaroslaw79
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

truciciell pisze:Naprawdę chcą tam zrobić coś na wzór sanatorium, pokoje normalnie zamykane na klucz, każdy dostaje swój, dobrze bo obawiałem się klasycznego oddziału rehabilitacyjnego.
Tak jak było pisane wcześniej "kwaterują" do 20, rozmieszczenie w pokojach już dawno ustalone.

Kolego jedziesz swoim samochodem czy z ktos cie podwozi?
truciciell
Kuracjusz
Kuracjusz

jaroslaw79 pisze:
truciciell pisze:Naprawdę chcą tam zrobić coś na wzór sanatorium, pokoje normalnie zamykane na klucz, każdy dostaje swój, dobrze bo obawiałem się klasycznego oddziału rehabilitacyjnego.

Kolego jedziesz swoim samochodem czy z ktos cie podwozi?
Niestety muszę skorzystać z usług PKS. Niby niedaleko, ale połączenia kiepskie, co zrobić jakoś się dotoczę na miejsce.
tobi00000
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Znalazłam fajny link o Poddębicach. [link] Wygląda na to, że nie jest to jakas tragiczna dziura ;) Sklepik z gazetami napewno jest na terenie ośrodka a bankomat hmmmm mysle, że gdzieś też się znajdzie :)
Ostatnio zmieniony 26 cze 2013 22:59 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
truciciell
Kuracjusz
Kuracjusz

tobi00000 pisze:Znalazłam fajny link o Poddębicach. http://poddebice.net.pl/ Wygląda na to, że nie jest to jakas tragiczna dziura ;) Sklepik z gazetami napewno jest na terenie ośrodka a bankomat hmmmm mysle, że gdzieś też się znajdzie :)
Widziałem to wcześniej , i jest nie najgorzej, najbardziej mi się podobała relacja z "Gminne Zawody Sportowo – Pożarnicze" :) oczywiście bez ironii ...Jakoś damy radę...
tobi00000
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

No pewnie, że damy :) Mam nadzieję, że fajne towarzystwo się trafi i szybko zleci ten czas :) Troche martwi mnie tv na kasę ;( akurat Liga światowa będzie :(
jaroslaw79
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Niestety muszę skorzystać z usług PKS. Niby niedaleko, ale połączenia kiepskie, co zrobić jakoś się dotoczę na miejsce.[/quote]

Ja jade swoim autem takze moge cie zabrac. Tylko planuje tam byc wczesnie rano bo chcialbym jedynke.Moze mi sie uda.
jaroslaw79
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

A moze jest tam wi-fi chociaz , bo z ta telewizja na kase to przesadzili.
ODPOWIEDZ