W życiu piękne są tylko chwile...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: W życiu piękne są tylko chwile...

Post autor: forumowicz »

A może tak jakaś piękna pioseneczka ;) :serce:
I cudowne wspomnienia :)

http://www.youtube.com/watch?v=EKZgXMV4CDg

:serce: :serce: :serce: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

:( :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

[quot"Sloneczko"]:kwiat: Eluuniu na pewno ma ale nas tez ma :D tu....na forum....przecież my jak rodzina :D[/quote] :lol: :lol: :lol: to chylę czoło :lol: :lol: :lol:
forumowicz

eluunia pisze::lol: :lol: :lol: :lol: Basiu naszej :?: :?: :?: :?: a On bliższych w rodzinie nie ma... :lol: :lol: :lol:
Eluuniu, masz rację, jesteśmy Maxa najbliższą rodziną, znamy się nie tylko...z widzenia :lol: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Basia Olsztyn pisze:
eluunia pisze::lol: :lol: :lol: :lol: Basiu naszej :?: :?: :?: :?: a On bliższych w rodzinie nie ma... :lol: :lol: :lol:
Eluuniu, masz rację, jesteśmy Maxa najbliższą rodziną, znamy się nie tylko...z widzenia :lol: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz

Post autor: medi »

MAX pisze:Z urlopu wprost do ginekologa. Robi tak coraz więcej Polek Wstydliwy problem, o którym się nie mówi
Mam wrażenie Max ,że sugerujesz iż my kobiety jesteśmy jak to się mówi rozwiązłe :shock: .Nawet jeżeli masz rację i rzeczywiście jest to problem to wcale nie świadczy o braku hamulców tylko o wielkiej potrzebie bycia kochaną .Kobity to naiwne stworzenia ,wystarczy okazać im zainteresowanie ,powiedzieć kilka komplementów ,a już myślą on mnie kocha i skłonne są obdarowywać takiego ( w sumie nieznanego osobnika ) miłością ,a seks jest nieodłączną częścią uczuć i ....kończy się jak się kończy .Powrót ,okazuje się że facet kłamał no i myśl może nie byłam jedyna którą zbajerował ? Pokolenie naszych dzieci nie rusza się na imprezę bez prezerwatywy w portfelu ;) :lol: :lol: :lol: Może po prostu nadszedł czas żeby się czegoś nauczyć od dzieci ?? A do Panów może taka uwaga ...mówcie swoim kobietom że bardzo je kochacie ,że są piękne i seksowne to nie będziecie mieli czarnych myśli typu "zdradza mnie czy nie zdradza" ,a samotne kobiety Max niech robią co chcą ,czas mija a kobity mają już zakodowaną w genach potrzebę kochania ,więc nie gorsz się tak i nie marszcz bo zbrzydniesz i stracisz wiele ze swego uroku (który podobno posiadasz ) :x :lol: :lol: :lol: :lol: O kurcze normalnie jak list do prezydenta prawie mi wyszedł :shock: :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

:lol: :lol: No w końcu wiedźmo wróciłaś :lol: :lol: :lol: :lol: ...cała i zdrowa. Max.....gdzie jesteś?????? Ukaz się......szybciutko :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja się tu tak rozpisałam a Słoneczko ...cieszę się że jesteś ....Czytaj kobieto ,czytaj :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: A Max tu teraz po co ? Chcesz Słoneczko zobaczyć krew na forum ???? ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

eeeeeech....przeczytałam przecież.......normalka...a czego mogę się spodziewać????? Tylko krwi....... Dlatego łagodzę kochaniutka, łagodzę :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Telefon na pogotowie w razie W masz ?
;) :lol: :lol: