MAX pisze:Z urlopu wprost do ginekologa. Robi tak coraz więcej Polek Wstydliwy problem, o którym się nie mówi
Mam wrażenie Max ,że sugerujesz iż my kobiety jesteśmy jak to się mówi rozwiązłe

.Nawet jeżeli masz rację i rzeczywiście jest to problem to wcale nie świadczy o braku hamulców tylko o wielkiej potrzebie bycia kochaną .Kobity to naiwne stworzenia ,wystarczy okazać im zainteresowanie ,powiedzieć kilka komplementów ,a już myślą on mnie kocha i skłonne są obdarowywać takiego ( w sumie nieznanego osobnika ) miłością ,a seks jest nieodłączną częścią uczuć i ....kończy się jak się kończy .Powrót ,okazuje się że facet kłamał no i myśl może nie byłam jedyna którą zbajerował ? Pokolenie naszych dzieci nie rusza się na imprezę bez prezerwatywy w portfelu

Może po prostu nadszedł czas żeby się czegoś nauczyć od dzieci ?? A do Panów może taka uwaga ...mówcie swoim kobietom że bardzo je kochacie ,że są piękne i seksowne to nie będziecie mieli czarnych myśli typu "zdradza mnie czy nie zdradza" ,a samotne kobiety Max niech robią co chcą ,czas mija a kobity mają już zakodowaną w genach potrzebę kochania ,więc nie gorsz się tak i nie marszcz bo zbrzydniesz i stracisz wiele ze swego uroku (który podobno posiadasz )

O kurcze normalnie jak list do prezydenta prawie mi wyszedł