MAX i MIX na króla
Wybory na królestwo!
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 25 razy
- Podziękowano: 106 razy
Re: Wybory na królestwo!
MAX i MIX na króla
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękowano: 2 razy
Zacytowałem sam siebie by MAX przeczytał raz jeszcze ze zrozumieniem. Zabawy nie odrzucam. Ankietę zorganizuję, nie ma problemu. Jednak kandydatki powinny zgłosić się same. Jeszcze nie słyszałem o żadnych wyborach, do których kandydatów zaciąga się na siłę. Tak więc drogie Panie, jeśli jesteście naprawdę zainteresowane tą zabawą, proszę się zgłaszać. Na razie ilość kandydatur: ZERO, co oznacza, że nie mam z czego zrobić ankiety. No chyba, że w temacie króla, tam Alek wyraził chęć.administrator pisze:MAX, myślę, że to Ty najbardziej chcesz się zabawić w ten sposób. Nie wiem kto do Ciebie pisze w tej sprawie ale jeśli rzeczywiście są chętne osoby to powinny to być KANDYDATKI, a nie wybierający. Tak więc jeśli są chętne panie na taką zabawę proponuję by się tu wpisały i wyraziły wolę uczestnictwa, a potem dopiero się zastanowimy czy ma to sens. Póki co ja takiego sensu nie widzę, każda kobieta jest jak królowa, a tu na forum raczej potrzebna wzajemna współpraca niż rywalizacja
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
"OLEWAM" to takie brzydkie słowo MAXiu... Oj, Oj.... Nieładnie...MAX pisze:ciekawe kto Wam zorganizuje teraz te wybory: admin stwierdził że to jest temat niepoważny, skrytykował wiec moja propozycję,wiec ja się wycofuje i olewam,od dziś będę pisał tylko poważnie,no wiec ciekaw jestem Waszego działania
I nie denerwuj sie tak szybko bo nie doczekasz tych wyborów nawet wtedy, gdy się odbędą
A mniemam sądzić, że bardzo Ci zależy by to Ciebie okrzyknięto królem
A królowa? Jeżeli takowa zostanie wybrana... MAXiu... czy ja wyglądam na pazia ???
- administrator
- Administrator
Szkoda, że MAX się wycofał ze swojego pomysłu, zamiast zaagitować Panie do tej zabawy. Choć z drugiej strony.... odnalazłem wpis MAXa z wątku gdzie taką zabawę zaproponwał Mix i jak widzę ta wypowiedź MAXa jest jak najbardziej zgodna z moimi odczuciami w tej delikatnej materii.
całość do prześledzenia tuMAX pisze: Re: Królowa forum.
Post przez MAX » 07 lis 2012 11:00
moje zdanie jest trochę inne: różni są ludzie, jedni się cieszą, inni przezywają, więc proponuje nikogo nie wywyższać! to jest niepotrzebne! królami i królowymi są wszyscy!
http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... f=2&t=4163
-
forumowicz
-
forumowicz
- administrator
- Administrator
Może dla ułatwienia i ośmielenia Pań w szczególności, niech osoby zaproponowane przez MAXa wyrażą choć zgodę na kandydowanie przez proste napisanie postu o treści TAK.
Myślę, że na kandydatury możemy poczekać cały tydzień lub dwa, a potem uruchomię głosowanie.
A zabawy nie chcę wygaszać, chcę jednak zachować wszelkie normy etyczne by z pozoru niewinna gra nie przerodziła się w jakiś skandal, tylko tyle i po to to wszystko z mojej strony.
Pozdrawiam
-
forumowicz
Bym nie była posądzona o stronniczość,to postaram sie alfabetycznie mimo póżnej pory
AgaC
Agunia3
Alice
Anusia
Atina
Basia O
Biedroneczka
Blondi
Bunia
Doris
Górka
Elunia
Irenka
Margot
Marika
Meduza
Rachel
Rybka
Selene
Słoneczko
Teśka
Yoko
Zosia
Poniewaz liste tworzyłam z pamięci ,mogłam którąś z pań pominąć ,dlatego proszę kogoś z panów o korektę ,a koleżanki o wyrozumiałość.
Proponuje wybory w kategoriach:
Królowa forum na rok 2013/2014
Vice-królowa I
Vice -królowa II
Osobowośc forum
Jeśli chodzi o panów poproszę by któraś z koleżanek taką listę utworzyła .
Pozdrawiam i zabieramy się do zabawy ,podkreślam do ZABAWY !
-
forumowicz