KRYNICA- BESKID
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Re: KRYNICA- BESKID
malgorzatas pisze:Marylka ja nie wiem cz Hawana nie jest w remonci:-) tak slyszalam:-) w wojskowym tez ponoc temont:-) ale moze juz wszystko toczy sie normalnym zyciem:-) pozdrawiam Goska
O, szkoda by było. Myślę, że uporają się z remontami do wakacji
margot pisze:Już jest po remoncie Jurek 475 pisał , że mieli wieczorek zapoznawczy kilka dni temumalgorzatas pisze:Marylka ja nie wiem cz Hawana nie jest w remonci:-) tak slyszalam:-) w wojskowym tez ponoc temont:-) ale moze juz wszystko toczy sie normalnym zyciem:-) pozdrawiam Goska
No super. Ciekawe jak teraz wygląda Hawana. Margot, jak jeszcze "wylądujesz" w Krynicy to polecam hawanę:)
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Marylciu tym razem nie będę w Beskidzie , ale blisko Beskidu - lubię chyba tamtą część Krynicymarylka1 pisze:Margot, to życzę udanego pobytu. Tym razem nie omijaj Hawany. Napisz też jak jest w Beskidzie. Pozdrawiam![]()
Bardzo dziękuję - mam nadzieję , że będzie udany.
Co do Hawany to przemyślę temat , oczywiście Ci napiszę
O pobyt w Beskidzie nie martw się , zobaczysz , że będziesz zadowolona
-
betina46
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 24 lip 2013 00:13
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 3
Marylko ja ze świętokrzyskiego a Ty daleko masz do Krynicymarylka1 pisze:betina46 pisze:witam ja też jadę do Beskidu,mam turnus od 15 lipca .Bylam rok temu na przełomie czerwca i lipca w Beskidzie i było ok.
betina, skąd jesteś?
margot pisze:Marylciu tym razem nie będę w Beskidzie , ale blisko Beskidu - lubię chyba tamtą część Krynicymarylka1 pisze:Margot, to życzę udanego pobytu. Tym razem nie omijaj Hawany. Napisz też jak jest w Beskidzie. Pozdrawiam![]()
![]()
Bardzo dziękuję - mam nadzieję , że będzie udany.
Co do Hawany to przemyślę temat , oczywiście Ci napiszę![]()
O pobyt w Beskidzie nie martw się , zobaczysz , że będziesz zadowolona
margot, to gdzie będziesz pomieszkiwać w tym pieknym zakątku polski, które sanatorium zaszczycisz