Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Ostatni raz w Polanicy byłem w tym roku na przełomie stycznia i lutego
Też uwielbiam góry,ale nie raz nie mogłem sobie pozwolić na nie ze względu na stan zdrowia.
Nie przywitałem się,gapa ze Mnie Witaj Princi
Jeszcze dasz rade i będziesz skakać jak kozica po górkach
Podziwiać owszem można nie przecze,ale czasami połazikować sobie
Nie trać nadziei że nie możesz uśmiechem zdobywaj wszystko-moje motto
Ja nigdy nie byłam w Polanicy, ale... kocham góry . Biegam po nich ja kozica Własnie zastanawiam się nad złażeniem wniosku z NFZ, nigdy nie byłam ...Czy można sobie wybrać miejscowość
Aga faktycznie biegasz jak kozica trudno za Tobą nadążyć co do możliwości wyboru sanatorium a z tym to różnie bywa , ostatnio miałam taką możliwość . Lekarz wystawiający wniosek może zasugerować uzdrowisko , lekarz balneolog często przychyla się do tej prośby .
Agalew -ja miałam na wniosku z NFZ zaznaczone że morze bo przewlekłe schorzenia g. dróg oddechowych to idealna sprawa -morze i jod.Dostałam góry a właściwie podgórskie, bo Ustroń to raczej nie góry a górki
Teraz znów zaznaczyła lekarka morze i ciekawe jak będzie.Słyszałam od wielu osób że czasem na przekór dostajesz nie to co zasugerował lekarz.Trzeba mieć szczęście.
Facet przebywający ze mną na turnusie miał to samo, z Polski centralnej że morze --jak dostał Ustroń to był przekonany że to Ustronie Morskie--dzwoni i dopiero wtedy przejrzał na oczy do jakiego Ustronia jedzie