Ja dopiero na drugi rok..niby w gory..ale nie wiem jeszcze miejscowościmarta15361 pisze:Czesc Malgosiu . Zle nie jest ale mogln by byc lepiej a ty gdzie sie wybierasz do sanatorium i jaki oddzial?:-D
Teraz jade na 3 tygodnie nad morze komercyjnie

Ja dopiero na drugi rok..niby w gory..ale nie wiem jeszcze miejscowościmarta15361 pisze:Czesc Malgosiu . Zle nie jest ale mogln by byc lepiej a ty gdzie sie wybierasz do sanatorium i jaki oddzial?:-D

Hej, ja tez składałam w grudniu 2013 roku. Obecnie mam nr 21593 i liczę , że w przyszłym roku około czerwca pojadę nad morze.aniag pisze:oczywiscie ze 2015 masz zaklepany ,ja skladam w grudniu 2013 ,i licze na maj czerwiec 2015Justi pisze:Hej
Muszę wykopać swój numerek jaki przydzielili mi w NFZWniosek składałam w X 2013 roku. Więc na 2015 rok powinnam się załapać, prawda?
,wiec siadaj sobie tu wygodnie i czekaj razem z nami

ale czemu tak myslisz>?.tu jest watek kolejka do sanatorium 2015 i wlasnie by do tego nawiazujemy ,wiec nierozumiem uwagiserendipity pisze:Moim zdaniem ten temat powinien być w wątku: Planuję wyjazd do sanatorium http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewforum.php?f=4

smugasmuga pisze:Witam z nowym tygodniemJaki poniedziałek taka reszta tygodnia , jest takie powiedzenie
Czarno to widzę
od soboty kolejka ani drgnęła
Jeszcze jak długo czekam nie było takiej sytuacji
Na dodatek leje , ech
Dobrze że można tu zajrzeć
jedyny pozytyw na początek tygodnia .Pozdrawiam oczekujących
![]()