Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: malgorzatas »

marta15361 pisze:Czesc Malgosiu . Zle nie jest ale mogln by byc lepiej a ty gdzie sie wybierasz do sanatorium i jaki oddzial?:-D
Ja dopiero na drugi rok..niby w gory..ale nie wiem jeszcze miejscowości :(
Teraz jade na 3 tygodnie nad morze komercyjnie :serce:
Awatar użytkownika
iwon28
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 kwie 2014 08:38
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: iwon28 »

aniag pisze:
Justi pisze:Hej :)
Muszę wykopać swój numerek jaki przydzielili mi w NFZ :) Wniosek składałam w X 2013 roku. Więc na 2015 rok powinnam się załapać, prawda? ;)
oczywiscie ze 2015 masz zaklepany ,ja skladam w grudniu 2013 ,i licze na maj czerwiec 2015 :D ,wiec siadaj sobie tu wygodnie i czekaj razem z nami :lol:
Hej, ja tez składałam w grudniu 2013 roku. Obecnie mam nr 21593 i liczę , że w przyszłym roku około czerwca pojadę nad morze. :D :kwiat:
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aniag »

iwon ,ja mam 24900 tez licze na czerwiec ,a moze jeszcz elepiej maj :lol: moze sie spotkamy
Awatar użytkownika
serendipity
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2011 18:45
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: serendipity »

Moim zdaniem ten temat powinien być w wątku: Planuję wyjazd do sanatorium http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewforum.php?f=4
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

serendipity pisze:Moim zdaniem ten temat powinien być w wątku: Planuję wyjazd do sanatorium http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewforum.php?f=4
ale czemu tak myslisz>?.tu jest watek kolejka do sanatorium 2015 i wlasnie by do tego nawiazujemy ,wiec nierozumiem uwagi :?:
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

NO kochani forumowicze ,poniedzialek ,i znow zagladamy od nowa do przegladarki,ciekawe jaki spadek w tym tygodniu bedzie ,ale co to nawet da ,ze tak spogladam i tak do maja na bank musze czekac :lol: :lol: :lol: :lol: pozdrawiam Was serdecznie i piszcie piszcie co u was
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam z nowym tygodniem :kwiat: Jaki poniedziałek taka reszta tygodnia , jest takie powiedzenie :roll: Czarno to widzę :twisted: od soboty kolejka ani drgnęła :( Jeszcze jak długo czekam nie było takiej sytuacji :shock: Na dodatek leje , ech :!: Dobrze że można tu zajrzeć :D jedyny pozytyw na początek tygodnia .Pozdrawiam oczekujących :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

smuga pisze:Witam z nowym tygodniem :kwiat: Jaki poniedziałek taka reszta tygodnia , jest takie powiedzenie :roll: Czarno to widzę :twisted: od soboty kolejka ani drgnęła :( Jeszcze jak długo czekam nie było takiej sytuacji :shock: Na dodatek leje , ech :!: Dobrze że można tu zajrzeć :D jedyny pozytyw na początek tygodnia .Pozdrawiam oczekujących :kwiat: :kwiat:
smuga :D do konca dnia jeszcze daleko ,napewno drgnie
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: madzia »

Witam :D Kochani trzeba myslec pozytywnie,jakie mamy szczescie ze te numerki tak wolno spadaja,przynajmniej mamy jeszcze roczek klikania ze soba :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Madzia :D Jaki roczek ;) ja mam pewne wpisanie się do kolejki na 2016 :lol: :lol: :lol: a jak dalej tak będą się ślimaczyć te numerki :twisted: to może jeszcze 2017 mnie zastanie :roll: :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam :D mimo to z pozytywnym nastawieniem 8-)
Zablokowany