Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mark52 -Dziękuję
I Tobie GIENIA również. Serdeczne podziękowania za dokładny opis miejsca, tegoż sanatorium zwłaszcza. Wczoraj przy przeszukiwaniu Twego opisu nie znalazłem.
A tu jest, kapitalnie rzetelnie opisałaś.
Dziękuję jeszcze raz
Ja byłam w roku 2024, opini jest dużo poczytaj dokładnie. Moją wyfiltruj po nicku Bellunia. Zależy od nastawienia. Ja byłam bardzo zadowolona. Miłego pobytu życzę
Mark52: no tak, rusza czas oczekiwania. . .
To takie uważam super urozmaicenie do szarej rzeczywistości, codziennej, jaką każdy z nas ma.
Pozdrawiam.. i życzę cierpliwości i wyrozumiałości dla NFZ.
Dzięki, ja w sumie mogę już dzwonić po zwroty, ale po ki co jeszcze nie mam możliwości, jestem zależny od kogoś, więc na razie będę czekał na przydział.