Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Fajnie się bawicie, tylko żałuje że teoretyzujecie na tematy związane z pobytem w Busku, nie wiem na jakiej podstawie, ale zabawę mam super- czekam na ciąg dalszy, pozdrawiam
andrzej1955 pisze:Fajnie się bawicie, tylko żałuje że teoretyzujecie na tematy związane z pobytem w Busku, nie wiem na jakiej podstawie, ale zabawę mam super- czekam na ciąg dalszy, pozdrawiam
Yyy ,Busku ? jakim Busku ? My teoretyzujemy na temat walorów łosia
No wiesz ? Szpileczki nam się zniszczą Hm ...a może jednak tak Drwale w reklamach są bosko zbudowani ,nie to co ten cherlawy łoś To co kobietki jedziemy do lasu na ...jak to się mówi ,rąbanie ? czy wyrąb ? ...lasu ma się rozumieć