Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj SIMONA odpowiedz na twoje zapytanie znajdziesz na wcześniejszych stronach, jest opisane co nie co.Myślę ze tam znajdziesz coś dla siebie Pozdrawiam ,,,
witam !
Mam skierowanie na 30,11 wyjeżdżam 30 piatek o 5,27 z Wrocławia do Gdańska pociągiem, czy jedzie ktoś z Wrocławia,Opola, po drodze Poznań. Mam na imię Janusz wiek 56 jestem w miare sprawny fizycznie , pozdrawiam wszystkich kuracjuszy.
Witgeet moze wybierasz sie samochodem,i moglabym sie tez zabrac i dozucic do paliwa.Jestem z woj.podlaskiego dokladnie Szczuczyn,moj tel 505086382dziekuje