Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Tak,....to nie bujanie,a dosłownie spacer w chmurach
Teraz turyści mogą się na nią wspiąć, by podziwiać widok na uzdrowisko i piękną panoramę Gór Izerskich.
Sky Walk o długości 850 metrów, elegancko zakrzywiony.
Z przyjemnością zaliczyłabym takie przeżycie w chmurach
Witajcie
Skoro taka dyskusja się rozwinęła wokół ostatniej zagadki, pozwólcie że dodam dwa zdania od siebie.
Moim skromnym zdaniem trochę to poszło za daleko. Może to i atrakcyjne, ale takie molochy jakoś mi nie bardzo pasują do krajobrazu.
Wiele lat temu byłem na podobnym obiekcie w Gniewinie, nazywa się Kaszubskie Oko. O wiele skromniejszy...
Ale to moje subiektywne odczucie.
Pozdrawiam serdecznie
moja wizja to wdrapać się na punkt widokowy w terenie.....usiąść i delektować się widokiem. Nie wspomnę o cenie wejścia na platformę widokową np, w Krynicy to 45 zł, na kieszeń emerycką to trochę za dużo. Pozdrawiam