Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Anusia ja tez, ale myślę,że większość nas w ty wieku lubi zdjęcia robić i oglądać. Młodzi juz nie, oni wola zdjęcia przegladać w laptopie. Ja kocham albumy.... trzymać w rękach i patrzeć , dotykać. kocham zdjęcia ....no i te wspomnienia.....
Witaj Anusia . Też lubię posługiwać się aparatem Słoneczko- dzionek spędziłem sobie na plaży nad morzem ( choć wiało straszniście dzisiaj- wczoraj było o wiele ładniej )