Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Violet....gratulacje ...masz,, oko,, do pięknych zdjęć i dzięki, że dzielisz się z Nami...
Jubileusz tylko odłożony w czasie....na dzisiaj
Gieniu..Ewunia...wszystko przed Wami jak wrócicie oj będzie, będzie radośnie...i przetańczymy itd.
Dzisiaj Kg wyczekuje za Wami Wszystkimi i ,, płacze,, aż krople odbijają się od parapetu...ale jutro..jutro ...zaświeci słoneczko.
.....tak sobie Myślę Zachód słońca po 15 wrzesnia w Kołobrzegu.
Zapewe obostrzenia zostaną POLUZOWANE..
A po latach można wykonać kilka Nowych fotek parku Żeromskiego z dachu Perły .
Pamietam ponad 200 fotek mojego Kolegi zdobyło nawet jakaś Nagrodę
Super była obserwacja z ówczesnego Kombatanta jesieni w nadmorskim parku
Zobaczymy Alu kiedy wszystkie obostrzenia zostaną zniesione , inaczej moja 14 godzinna podróż do Kołobrzegu i pobyt w Nim nie będą spełnione do końca .
Violet , super fotki
Jedź Darku po 15-tym wrześniu
Wczoraj wieczorem brynkęłam się do Kołobrzegu na chwilę. Taki lekko pusty dużo bardziej przypadł mi do gustu. Dla wielbicieli wklejam troszkę zdjęć - dla wspomnień. Herbata na molo najlepsza jaką piłam do tej pory