Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Zdawałam sobie sprawę,że dla Ciebie,to będzie na pstryk zagadka (i tym sposobem np.Kaziu będzie wiedział gdzie szukać)
Dla Ciebie łatwa,ale kto tam nie był,już się robi trudna Dołożę jeszcze jedno zdjęcie
Jak wejdziemy po tych schodkach,skręt w lewo i kominek stoi.
Witam Was serdecznie i pozdrawiam
Dzięki za podpowiedź Nutko
Podążać śladami Dziadka Zbyszka to znaczy przemierzyć w tę i z powrotem wszystkie uzdrowiska południa Polski (przede wszystkim...).
Bez dużego ekranu ciężko się szuka
Wygląda jak taka PRL- owska restauracja gdzieś w małym miasteczku .
Poszukałem troszkę korzystając z bezsenności, ale chyba trzeba poczekać aż głowa świeższa będzie.
Pozdrawiam
Wprawdzie budynek powstał w drugiej połowie XX wieku,
ale nie ma nic wspólnego z gastronomią
Podpowiem Ci Kaziu,że spacerując, pewnie widziałeś ten obiekcik w realu
A że jest on taki niepozorny, to mógł Ci mózg nie zarejestrować tego przybytku
Witajcie
Wygląda mi to na budynek fizykoterapii w Solcu Zdroju przy ul. Daniewskich.
Aczkolwiek mogę się mylić; dawno już tam nie byłem, a szukać czasu brak.