Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Agnes akurat to nie dla mnie, grzecznościowo zadzwoniłem dla kogoś kto jedzie pierwszy raz. Ja natomiast wracam .... do kolejki, 18 miesięcy od poprzedniego turnusu to mi mija dopiero jesienią 2016 r.
Dziś moja Pani lekarz z POZ wystawiła mi wniosek na rehabilitację szpitalną.Bardzo ciekawa jestem jak nasz oddział mnie potraktuje.W poniedziałek zawożę wniosek i postaram się czegoś bliższego dowiedzieć....jak mi się uda
No to będziemy się wspierać i pocieszać z zapartym tchem obserwując przeglądarkę
Jak zobaczyłam numerek to najpierw się ucieszyłam,ale potem.....tyle tych cyferek