Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
SIMONA
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 lis 2012 00:08

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: SIMONA »

ja mam turnus 2 stycznia 2013r.Moze ktos jedzie autem z woj podlaskiego i moglabym sie zabrac i doplacic do paliwa??????????? Albo jechac razem pociagiem lub autobusem .prosze o kontakt tel 505086382.
markonio
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 wrz 2012 21:15

Post autor: markonio »

Witam wszystkich tych co byli ,tych co są i tych co pojadą,ja byłem na turnusie od 5 do28 listopada bardzo miło wspominam i jeszcze długo nie zapomnę o Sobieszewie,poznałem tam wspaniałych ludzi,rehabilitanci - fantastyczni, pozdrawiam wszystkich bez wyjątku.Pani Kasia kierowniczka przemiła osoba, cały personel super naprawdę żal było odjeżdżać,na pewno kiedyś tam powrócę.no i kuracjusze przemiłe osoby poznałem ci co przeczytają będą wiedzieli o kogo chodzi,będę o nich pamiętał.pozdrawiam wszystkich !!!
rysiekxperia
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 lis 2012 18:58

Post autor: rysiekxperia »

Post przez Barbara47 » 29 lis 2012 12:53
Pozdrawiam rysiekxperia :) widzę ze już pobyt się zakończył ? i jakby troszkę ,,zawiedziony,,? :) Ja tez tam byłam ale w październiku :)
Nie, nie jestem zawiedziony w pelnym tego słowa znaczeniu. Panujaca w sanatorium atmosfera zrekompensowała mi braki techniczne zwiazane z rechabilitacja. Ale to w końcu po to tutaj przyjechalismy, przynajmniej częśc z nas, aby podciagnac sie w zdrowiu. Często kosztem pracy i wyrzeczeń. Dlatego ta nutka zalu jest i bedzie we mnie, gdyz nie rozumiem, po co zus wykosztowuje sie skoro nie chce zapewnic potrzebnych zabiegów. Co ma mi dac na schorowany kregosłup relaksacja ? Taka sama moge użadzic sobie w lózku, a biorac pod uwage pore roku, krótkie dnie, długie noce, kazdy sobie taka urządzał.
widgeet
Na forum od: 28 lis 2012 15:17

Post autor: widgeet »

SIMONA pisze:widget czym jedziesz 2stycznia???
Będę jechał najprawdopodobniej pkp bezpośrednim białystok-->gdańsk
Barbara47
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 wrz 2012 11:19

Post autor: Barbara47 »

Wszystkim kuracjuszom życzę : Wesołych, zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt :)
demon
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2012 20:16

Post autor: demon »

Witam.Mam skierowanie do tego sanatorium tylko powiedzcie mi dokładnie który to hotelik??i czy swoją stronkę www.Pozdrawiam
mariusz19x
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 gru 2012 15:12

Post autor: mariusz19x »

Mam termin od 21 lutego, ale nic więcej nie wiem. Czy Wy też otrzymaliście tylko takie zdawkowe informacje?
demon
Kuracjusz
Kuracjusz

Ta,nawet dokładnego adresu brak:)....Nie wiem w którym hotelu nie wiem na którą godzinę......
demon
Kuracjusz
Kuracjusz

No dobra poczytałem .....Mniej więcej wiem do jakiego kołchozu mnie ZUS wysyła.....Te 24 dni trzeba będzie przespać:).Pozdrawiam
mariusz19x
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 gru 2012 15:12

Post autor: mariusz19x »

Jak to na wstępie już tak wygląda to co będzie dalej, aż strach pomyśleć. Zaczynam się obawiać, że więcej na tym stracę niż zyskam
ODPOWIEDZ