Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ja mam turnus 2 stycznia 2013r.Moze ktos jedzie autem z woj podlaskiego i moglabym sie zabrac i doplacic do paliwa??????????? Albo jechac razem pociagiem lub autobusem .prosze o kontakt tel 505086382.
Witam wszystkich tych co byli ,tych co są i tych co pojadą,ja byłem na turnusie od 5 do28 listopada bardzo miło wspominam i jeszcze długo nie zapomnę o Sobieszewie,poznałem tam wspaniałych ludzi,rehabilitanci - fantastyczni, pozdrawiam wszystkich bez wyjątku.Pani Kasia kierowniczka przemiła osoba, cały personel super naprawdę żal było odjeżdżać,na pewno kiedyś tam powrócę.no i kuracjusze przemiłe osoby poznałem ci co przeczytają będą wiedzieli o kogo chodzi,będę o nich pamiętał.pozdrawiam wszystkich !!!
Post przez Barbara47 » 29 lis 2012 12:53
Pozdrawiam rysiekxperia widzę ze już pobyt się zakończył ? i jakby troszkę ,,zawiedziony,,? Ja tez tam byłam ale w październiku
Nie, nie jestem zawiedziony w pelnym tego słowa znaczeniu. Panujaca w sanatorium atmosfera zrekompensowała mi braki techniczne zwiazane z rechabilitacja. Ale to w końcu po to tutaj przyjechalismy, przynajmniej częśc z nas, aby podciagnac sie w zdrowiu. Często kosztem pracy i wyrzeczeń. Dlatego ta nutka zalu jest i bedzie we mnie, gdyz nie rozumiem, po co zus wykosztowuje sie skoro nie chce zapewnic potrzebnych zabiegów. Co ma mi dac na schorowany kregosłup relaksacja ? Taka sama moge użadzic sobie w lózku, a biorac pod uwage pore roku, krótkie dnie, długie noce, kazdy sobie taka urządzał.