Nie mamy tak dobrze ,dzielą nas kilometry
Dobranoc pogaduchy

Feli, wiem, że krótko na Forum jestem, ale od dłuższego czasu nie tylko ja dzieliłem się znalezionymi w necie dowcipami i muzyką. Są wydzielone tematy i na dowcipy i muzykę, ale uważam, że jak ktoś koncentruje się tylko na rozmowie i nie ma ochoty w danym temacie czytać kawałów i słuchać muzyki to przecież może to pominąć, bo ja muszę się przyznać, że też czasami tak robię, bo akurat danego dnia mam ochotę tylko i wyłącznie na pogawędkiFelice pisze: 31 sie 2020 13:33 Kochani moi nie wiem czy mnie nie zlinczujecie,ale chciałabym wyrazić mój punkt widzenia w pewnej chyba dość istotnej sprawie. Obecnie gdzie się nie zajrzy są dowcipy i linki do muzyki. Ja rozumiem chęć rozbawiania smutasów,ale chyba nie tędy droga. Jest temat muzyczny, jest temat z dowcipami...
Zostawmy trochę przestrzeni na normalną rozmowę. Jak zechcę poprawić sobie humor dowcipem to kliknę w temat "Dobry żart jest tynfa wart".
Lada moment z tego forum zrobi się śmietnisko kopiowanych ze stron internetowych dowcipów. Chyba nie no to chodzi.