Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Samosia, zawsze możecie z mężem napisać maila do NFZ żeby dali wam wyjazd później niż wypadałby wg planów, nie luty- marzec ale np maj motywując to różnymi swoimi sprawami. Powinni się zgodzić zawsze wtedy większa szansa że kracjusz w tym terminie pojedzie niż jak wcześniej i może zrezygnować a potem są niedojazdy zobaczymy czy takie coś zadziała w realu gdyż ja tak teraz zrobiłem. Zobaczymy, tylko ze ja z sąsiedniego nfz ale moze wam się uda, no chyba żeby później składać wniosek o skierowanie
Skrzys ...Dziękuję za radę....luty - marzec może być nie przszkadza nam pora zimowo - wiosenna ...pytałam dlatego,że nie chcielibyśmy pojechać np.w grudniu bo wtedy to minie nam 18 miesięcy od powrotu ...ale z tego co czytam to trzymają się tych 9 - 10 miesięcy
Mój spadek miesięczny w marcu to rekordowy bo 12370 . Jak taki sam będzie w Kwietniu to na koniec miesiąca mój licznik się wyzeruje . Pożyjemy zobaczymy
Może to zależy od profilu leczenia, mój profil to zwyrodnienia kręgosłupa, choroby reumatyczne.
Dlatego różnimy się spadkiem w kolejce, a może to zależy od innych niewiadomych nam czynników.
Kornelia123 pisze: 07 kwie 2026 20:08
Może to zależy od profilu leczenia, mój profil to zwyrodnienia kręgosłupa, choroby reumatyczne.
Dlatego różnimy się spadkiem w kolejce, a może to zależy od innych niewiadomych nam czynników.
U mnie dzisiaj - 1727
Kornelia to raczej FATUM przed wyjazdowe wtedy zwalniają spadki na maxa , niestety ale ja nie dociągnę by dzwonić po zwroty , czyli obstawiam wyjazd we wrześniu , ja reumatologia , może cię dogonię króliczku