FORUMOWY ROZKŁAD JAZDY z.... do.....
Re: FORUMOWY ROZKŁAD JAZDY z.... do.....
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowano: 71 razy
Wejdź na stronę przewoźnika. Na głównej masz taki widok: W pierwszym okienku "wyjazd z" musisz wpisać pierwsze litery np. Łó dopiero wtedy wyświetli się nazwa:
Łódź Fabryczna WPA (to jest dworzec autobusowy); Przechodzisz dalej na "przyjazd do" i tu możesz już
wybrać z listy lub po wpisaniu pierwszych liter wyświetli Ci się Iwonicz Zdrój pl. Oczki (to przystanek w IZ)
Z kalendarza wybierz datę 8 lipiec i Jak przejdziesz do opcji szukaj wyświetli Ci się taki mini rozkład:
Zaznaczasz kurs po prawej stronie czyli ten o 22;30, dalej zamów i przechodzisz dalej do danych potrzebnych
do otrzymania biletu. Jeśli chciałabyś wrócić z "Neobusem" do Łodzi to zaznaczasz również opcję powrót,
wpisujesz datę powrotu i masz taki widok: Powyżej zaznaczyłem przykładowo obydwa kursy. Dalej klikasz zamów i masz kolejne okno czyli dane do biletu i płatność: Janeczko dalej już musisz poradzić sobie sama. Myślę, że teraz już nie będziesz miała żadnego problemu z zakupem biletu.
p.s. te kursy są aktualne, sprawdzone u przewoźnika.
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Mam ogromną prośbę - czy ktoś bardziej zorientowany pomógłby mi w wyszukaniu przejazdu z Białegostoku do Wieńca Zdroju w dniu 18.08.2020 r ? Przyznaję się bez bicia - mam z tym problem a nie wiem czy zgłosi się ktoś chętny do podwózki mnie autem . Z góry dziękuję i pozdrawiam
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 25 razy
- Podziękowano: 106 razy
-
Gość
- Załączniki
-
- bial-wien.jpg (10.68 KiB) Przejrzano 654 razy
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
-
Gość
"Przejazdy adres-adres to nowa forma podróżowania wygodnym pojazdem, wiozącym maksymalnie 8 pasażerów. Ty decydujesz, gdzie wsiadasz i wysiadasz. Może to być adres domu, miejsca pracy, pensjonatu czy sanatorium, w każdej, nawet bardzo małej, miejscowości znajdującej się w obrębie trasy. Oszczędzasz czas i pieniądze, bo nie musisz jechać na dworzec czy przystanek. Nie musisz brać taksówki ani jechać komunikacją miejską lub lokalną."
Ponieważ miejsc jest mało, a van jedzie aż do Mrzeżyna, to pewnie trzeba byłoby się pospieszyć z kupnem biletu...
Wyszukaj Hoper, poczytaj, potem zadzwonisz na infolinię
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 25 razy
- Podziękowano: 106 razy