Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kruszynko do października jeszcze sporo czasu, chętnie bym dołączyła ale nie wiem jak będzie z formą u mnie, mam plany wybrać się do Krynicy latem ale co z tego wyjdzie to się dopiero okaże
Będąc w Stróżach byłam na małej wycieczce w Krynicy ale wtedy trafiliśmy na bardzo niekorzystną dla mnie pogodę - mroźno i wietrznie a tego moje bioderka nie lubią i strajkują dlatego chcę jechać latem razem z córcią na małe wakacje. Wiem, że pięknie jest jesienią w górach bo jakieś 20 lat temu często wyjeżdżałam w góry, niestety od paru lat wybierając się na wczasy w górach pozostaje mi tylko nacieszyć oko przyjemnymi widokami i to wygrzewając swoje kości w słoneczku
Być może , jeszcze nie byłam nad morzem - nie udało mi się jako dziecko wyjechać na kolonie nad morze bo zachorowałam i do tej pory mi się nie udało a teraz to dla mnie za długa droga
Agunia nie smuć się w górach też mozna sie wygrzać .Jak weszłam po raz pierwszy na Tarnicę we wrzesniu a był bardzo upalny /i to nie dawno/ to też się wygrzałam leżąc w słoneczku na zboczu.A bedąc teraz nad morzem marzłam na plaży.