Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gdy bylem ..Piękny i mlodszy o 30 kg Dumnie przemieszczalem się w pomarańczowej koszulce ..RATOWNIK
-jakiś żółty czepek!
Co zas tyczy sie wylanej wody ..mam uprawnienia na obslugę amfibi z czasów pewnej powodzi ,choc nie byłem strażakiem..
To jezioro ma coś wspólnego z kolorem, a niektórzy tak się czają, a My wymyślamy gdzie by tu wyznaczyć miejsce na forumowe spotkanie- ale co tam,ja tam nić nie wiem bo nic oficjalnie nie usłyszałem i tak jest lepiej,a może jednak
andrzej1955 pisze:To jezioro ma coś wspólnego z kolorem, a niektórzy tak się czają, a My wymyślamy gdzie by tu wyznaczyć miejsce na forumowe spotkanie- ale co tam,ja tam nić nie wiem bo nic oficjalnie nie usłyszałem i tak jest lepiej,a może jednak
Tak Andrzeju jezioro jest ...kolorowe
Jednakże poza wodami w sklepikach , innych leczniczych tam nie stwierdzono , baza zabiegoa , nie znajdziemy tam ..Basenu ale jest za to Czysty akwen
darek pisze:Tak Andrzeju jezioro jest ...kolorowe
Jednakże poza wodami w sklepikach , innych leczniczych tam nie stwierdzono , baza zabiegoa , nie znajdziemy tam ..Basenu ale jest za to Czysty akwen
Darek !!!!!!! Baza zabiegowa tam jest tylko ,,mocno komercyjna "