Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak Majka...Masz to ,,oko,, do zdjęć i mój Kołobrzeg jeszcze piękniejszy w Twoich obrazach.
Piękne ujęcia...piękna promocja kurortu...dziękuję.
A może jeszcze o coś poproszę ....molo w promieniach słońca i widok Latarni itd...zapewne masz...dzięki.
Muszę przyznać, że zdjęcia MAJKI mają to "coś". Może to sprawa kadrowania, może światła... Moje wspomnienia sprzed 4 lat też wróciły. A co do sprzętu - ja akurat jestem z tych, którzy preferują aparat, choć dziś producenci telefonów stają na głowie by wyposażyć swoje wyroby w różne wynalazki optyczne.
Majka dodała tak piękne ujęcia z Kgu....że mam tremę...ale co tam..jest jak potrafię i własne
Podglądamy ,, Marina,, Kg...Przygotowania na sezon 2020....jest i będzie ...będzie znowu pięknie.
Załączniki
20200608_203809.jpg (85.57 KiB) Przejrzano 508 razy
20200608_203620.jpg (78.24 KiB) Przejrzano 508 razy
20200607_174726.jpg (84.92 KiB) Przejrzano 508 razy