Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,w Kieleckich lasach przy trasie widziałem sporo sprzedających różnego rodzaju grzyby-ja niestety nie gustuję w grzybkach-choć kiedyś zbierałem i obierałem z przyjemnością Owocnych Zbiorów i Smacznego Życzę
Dziś przy trasie Kutno - Płock stało kilku sprzedających. Z tego co mi się udało zobaczyć to były kurki, kanie, maślaki, podgrzybki i prawdziwki. Nawet sporo tego było.
Właśnie wracam z Polanicy. W bagażniku około 4 kg podgrzybkow, kilka borowików też się znalazło. A Polanica jest po prostu super. Chce się wracać. Jeszcze muszę to obrobić