Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
stokrotko, też jestem ze śląskiego obecnie mam nr 20.275, kolejka ostatnio się wlecze, ale to może i dobrze pojedziemy na wiosnę będzie już cieplej myślę że weryfikacja będzie w listopadzie.Pozdrowienia, fajnie że napisałaś będziemy razem czekać .
Yoko91 pisze:stokrotko, też jestem ze śląskiego obecnie mam nr 20.275, kolejka ostatnio się wlecze, ale to może i dobrze pojedziemy na wiosnę będzie już cieplej myślę że weryfikacja będzie w listopadzie.Pozdrowienia, fajnie że napisałaś będziemy razem czekać .
Witam Cię yoko91 Ja tez jestem ze śląskiego i powiem wam tobie i stokrotce ze w lipcu minęło mi 18-m-cy a pojadę w grudniu dokładnie 21-mcy czekania. Tak czeka się u nas,podejrzewam ze pojedziesz luty marzec,jeśli to tak będzie się wlekło ja mnie. Ale powiem Ci ze po 18-mcach czekania miałam nr 8002 z takim numerem moje dokumenty szły do weryfikacji, po dwóch tygodniach wróciły i wtedy był numer 5287 a skierowanie dostałam gdy miałam numer 3137 i jadę w grudniu. Wniosek składałam w styczniu 2010 roku, piszę Ci to byś zorientowała się jak to jest jak coś będziesz chciała wiedzieć to pytaj się pozdrawiam
Jestem z województwa mazowieckigo od 01 08 2011 czekam na uzdrowiskową rehabilitację w sanatorium (28 dni) ,startowałam z numerem 174 ,obecnie 109 i od pewnego czasu numerki zaczęły rosnąć zamiast maleć,mam pytanie czy ktoś z mazowieckigo czeka z podobnym numerem jak mój?Bardzo serdecznie wszystkich pozdrawiam.
marika pisze:Meteo a mieliśmy czekac razem a Ty mnie wyprzedziłes ja mam 37471 a było podobnie pozdrawiam
Spokojnie, jak dostanę przydział to poczekam przed wejściem lub na recepcji. Sądzę, że te dwa miejsca znajdują się w każdym sanatorium.
Właśnie sprawdziłem i mam przed sobą jeszcze 34966 osób. To się jeszcze naczekam a naczekam. Jestem bardzo ciekawy gdzie mnie wyślą. Czy ktoś się nad tym zastanawiał. Sądzę że podstawowym kryterium wyznaczenia Ośrodka będzie wolne miejsce. Chociaż nie ukrywam, że chciałbym zmienić klimat. Pozdrawiam wszystkich Marika nie stresuj się.
Witam moich znajomych z kolejki .......... chciałam się pochwalić że już mam swoje skierowanie na wyjazd ale od kilku dni nikogo tu nie ma znajomego więc napiszę później pozdrawiam .....
halinka03 pisze:Witam moich znajomych z kolejki .......... chciałam się pochwalić że już mam swoje skierowanie na wyjazd ale od kilku dni nikogo tu nie ma znajomego więc napiszę później pozdrawiam .....
Witam Cię halinko03 pisz bo jestem bardzo ciekawa gdzie dostałaś? i kiedy? pozdrawiam Cię gorąco
Witam jeszcze raz jak obiecałam to piszę więc dostałam Kołobrzeg sanatorium ARKA podobno jest tam super ale może ktoś był i ma więcej informacji to proszę napisać ....... 29 listopad do 20 grudnia .... wrócę wypoczęta na same święta ..... nareszcie się doczekałam pozdrawiam i życzę wszystkim jak najszybszych terminów oczywiście będę tu zagladać pa ........