kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: Yoko91 »

stokrotko, też jestem ze śląskiego obecnie mam nr 20.275, kolejka ostatnio się wlecze, ale to może i dobrze pojedziemy na wiosnę będzie już cieplej :) myślę że weryfikacja będzie w listopadzie.Pozdrowienia, fajnie że napisałaś będziemy razem czekać . :)
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

Yoko91 pisze:stokrotko, też jestem ze śląskiego obecnie mam nr 20.275, kolejka ostatnio się wlecze, ale to może i dobrze pojedziemy na wiosnę będzie już cieplej :) myślę że weryfikacja będzie w listopadzie.Pozdrowienia, fajnie że napisałaś będziemy razem czekać . :)
Witam Cię yoko91 :) Ja tez jestem ze śląskiego i powiem wam tobie i stokrotce ze w lipcu minęło mi 18-m-cy a pojadę w grudniu dokładnie 21-mcy czekania. Tak czeka się u nas,podejrzewam ze pojedziesz luty marzec,jeśli to tak będzie się wlekło ja mnie. Ale powiem Ci ze po 18-mcach czekania miałam nr 8002 z takim numerem moje dokumenty szły do weryfikacji, po dwóch tygodniach wróciły i wtedy był numer 5287 a skierowanie dostałam gdy miałam numer 3137 i jadę w grudniu. Wniosek składałam w styczniu 2010 roku, piszę Ci to byś zorientowała się jak to jest ;) jak coś będziesz chciała wiedzieć to pytaj się pozdrawiam :)
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Krystyno 60, bardzo dziękuję za informację, pozdrawiam :) :) :) życzę udanego pobytu. :) :) :)
elizabet
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2012 19:37
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: elizabet »

Jestem z województwa mazowieckigo od 01 08 2011 czekam na uzdrowiskową rehabilitację w sanatorium (28 dni) ,startowałam z numerem 174 ,obecnie 109 i od pewnego czasu numerki zaczęły rosnąć zamiast maleć,mam pytanie czy ktoś z mazowieckigo czeka z podobnym numerem jak mój?Bardzo serdecznie wszystkich pozdrawiam.
meteo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2012 18:06

Post autor: meteo »

marika pisze:Meteo a mieliśmy czekac razem a Ty mnie wyprzedziłes ja mam 37471 a było podobnie pozdrawiam :lol:
Spokojnie, jak dostanę przydział to poczekam przed wejściem lub na recepcji. Sądzę, że te dwa miejsca znajdują się w każdym sanatorium.
Właśnie sprawdziłem i mam przed sobą jeszcze 34966 osób. To się jeszcze naczekam a naczekam. Jestem bardzo ciekawy gdzie mnie wyślą. Czy ktoś się nad tym zastanawiał. Sądzę że podstawowym kryterium wyznaczenia Ośrodka będzie wolne miejsce. Chociaż nie ukrywam, że chciałbym zmienić klimat. Pozdrawiam wszystkich Marika nie stresuj się. :D
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Post autor: halinka03 »

Witam moich znajomych z kolejki .......... chciałam się pochwalić że już mam swoje skierowanie na wyjazd ale od kilku dni nikogo tu nie ma znajomego więc napiszę później pozdrawiam .....
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Krystyna60 »

halinka03 pisze:Witam moich znajomych z kolejki .......... chciałam się pochwalić że już mam swoje skierowanie na wyjazd ale od kilku dni nikogo tu nie ma znajomego więc napiszę później pozdrawiam .....
Witam Cię halinko03 :D pisz :?: :!: bo jestem bardzo ciekawa gdzie dostałaś? i kiedy? pozdrawiam Cię gorąco :D
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Halinka03, :) ciesze się że dostałaś skierowanie, uchyl rąbka tajemnicy i napisz gdzie jedziesz :?: morze czy góry :) :) :)
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Post autor: halinka03 »

Witam jeszcze raz jak obiecałam to piszę więc dostałam Kołobrzeg sanatorium ARKA podobno jest tam super ale może ktoś był i ma więcej informacji to proszę napisać ....... 29 listopad do 20 grudnia .... wrócę wypoczęta na same święta ..... nareszcie się doczekałam pozdrawiam i życzę wszystkim jak najszybszych terminów oczywiście będę tu zagladać pa ........
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Halinka03 8-) jak to nie ma znajomych :!: Toż my Wszyscy jesteśmy Twoimi znajomymi :!: :D
Zatem chwal się proszę swoim szczęściem :D

Pozdrawiam :D

Ps A może Cieplice... ze mną? ;)
Zablokowany