ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?

Post autor: stokrotka »

principiante pisze:Słoneczko :kwiat: :kwiat: mnie coś złego :?: :lol: za młodych lat o takiej porze to człowiek szalał na jakiej potupajce na dechach :lol: a teraz siedzi przy kompie i prosi żeby paluchów za mocno nie powykręcało,bo nie będzie mógł pisać :lol: to chociaż wirtualnie ;) coś by spsocił,coś by sknocił,coś łysego by ozłocił ;) :lol: :lol:
+ + + + + i tak dalej bym stukała plusiki ,bo inne się zablokowały - Natomiast ...takie mamy życie --dlatego wielka radocha że ktoś tam kiedyś wymyślił komputer.Do którego nie mogłam się przekonać .Teraz? Nie mogę bez..... żyć :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
teresa63
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 31 lip 2014 18:49
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: teresa63 »

Ja pitole - ja nie wierze babcia gra na komputerze :lol: tak wnuk mnie ocenil :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wracając do tematu ubioru.Uważam że nie ma reguły jeśli chodzi o ubiór.Oby tylko nie wyglądać śmiesznie .Bo nie każdy strój pasuje w pewnym wieku.Śmiać mi się chciało gdy w sanatorium na tańcach, podskakiwały panie grubo po 50-tce -którym kiecka sięgała lekko poniżej majtki :lol: :lol:
Widok bezcenny :lol: :lol: :lol: nóżki wcale nie takie zgrabne ...ale przecież jak tańce to tańce.
Trzeba mieć wyczucie "smaku" i trochę gustu. :kwiat:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

teresa63 pisze:Ja pitole - ja nie wierze babcia gra na komputerze :lol: tak wnuk mnie ocenil :lol:
a co :?: młodzi myślą,że babcia to bujany fotel,bamboszki i robótka na drutach :twisted: to nie te czasy ;) teraz babcie studiują,chodzą na imprezy i robią wszystko na co maja ochotę :lol: i taką babcią chcę być :lol: :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

teresa63 pisze:Ja pitole - ja nie wierze babcia gra na komputerze :lol: tak wnuk mnie ocenil :lol:
Teresko -dobrze że jeszcze wnuków nie mam :lol: :lol: :lol: :lol: a Ty graj ile wlezie -bo masz komputer --żeby pajęczyną nie obrósł :lol: :lol: pokaż wnusiowi :o że potrafisz.
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

stokrotka pisze:Wracając do tematu ubioru.Uważam że nie ma reguły jeśli chodzi o ubiór.Oby tylko nie wyglądać śmiesznie .Bo nie każdy strój pasuje w pewnym wieku.Śmiać mi się chciało gdy w sanatorium na tańcach, podskakiwały panie grubo po 50-tce -którym kiecka sięgała lekko poniżej majtki :lol: :lol:
Widok bezcenny :lol: :lol: :lol: nóżki wcale nie takie zgrabne ...ale przecież jak tańce to tańce.
Stokrotko :kwiat: też miałam przyjemność oglądać takie widoki w sanatoriach :roll: nie wygląda to smacznie ale i panowie widzą i komentują takie "kwiatki" :shock:
Awatar użytkownika
teresa63
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 31 lip 2014 18:49
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: teresa63 »

Tolerancja - drogie panie przypomnijcie sobie jak wasze - nasze babcie sie ubieraly ;) dzis kobiety w powazniejszym wieku bardzo dbaja o swoj wyglad :roll: chodza ( do fryzjera, kosmetyczki przegladaja najnowsze trendy) - nawet sanatorium :?: :?: to tez dbanie o swoj wizerunek ;) mnie juz nic nie dziwi jak na ulicy widze panie z rozowymi wlosami czy w szortach i z tatuazem :| jesli ktos sie w tym dobrze czuje :?: tzn ze tak jest super :kwiat: :kwiat: :kwiat:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

principiante pisze:
stokrotka pisze:Wracając do tematu ubioru.Uważam że nie ma reguły jeśli chodzi o ubiór.Oby tylko nie wyglądać śmiesznie .Bo nie każdy strój pasuje w pewnym wieku.Śmiać mi się chciało gdy w sanatorium na tańcach, podskakiwały panie grubo po 50-tce -którym kiecka sięgała lekko poniżej majtki :lol: :lol:
Stokrotko :kwiat: też miałam przyjemność oglądać takie widoki w sanatoriach :roll: nie wygląda to smacznie ale i panowie widzą i komentują takie "kwiatki" :shock:
A opinia leci w świat --opinia o wszystkich kobitkach :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

teresa63 pisze:Tolerancja - drogie panie przypomnijcie sobie jak wasze - nasze babcie sie ubieraly ;) dzis kobiety w powazniejszym wieku bardzo dbaja o swoj wyglad :roll: chodza ( do fryzjera, kosmetyczki przegladaja najnowsze trendy) - nawet sanatorium :?: :?: to tez dbanie o swoj wizerunek ;) mnie juz nic nie dziwi jak na ulicy widze panie z rozowymi wlosami czy w szortach i z tatuazem :| jesli ktos sie w tym dobrze czuje :?: tzn ze tak jest super :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Tu nie chodzi o tolerancję ,ale o własną samoocenę .Nikt nie każe chodzić jak flejtuch -bo nie o to chodzi .Ale z umiarem i wyczuciem dobrego smaku.Przecież można mieć te swoje 50latek -być zadbaną i dobrze ubraną .Nie koniecznie w drogich butikach.
Oby nie przesadzać ...ubrać się -ale z dozą rozwagi .Bo panie o których pisałam na pewno tak na co dzień się nie ubierały.Nawet na tzw. tańce-idąc w swoim środowisku.
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

stokrotka pisze:
teresa63 pisze:Tolerancja - drogie panie przypomnijcie sobie jak wasze - nasze babcie sie ubieraly ;) dzis kobiety w powazniejszym wieku bardzo dbaja o swoj wyglad :roll: chodza ( do fryzjera, kosmetyczki przegladaja najnowsze trendy) - nawet sanatorium :?: :?: to tez dbanie o swoj wizerunek ;) mnie juz nic nie dziwi jak na ulicy widze panie z rozowymi wlosami czy w szortach i z tatuazem :| jesli ktos sie w tym dobrze czuje :?: tzn ze tak jest super :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Tu nie chodzi o tolerancję ,ale o własną samoocenę .Nikt nie każe chodzić jak flejtuch -bo nie o to chodzi .Ale z umiarem i wyczuciem dobrego smaku.Przecież można mieć te swoje 50latek -być zadbaną i dobrze ubraną .Nie koniecznie w drogich butikach.
Oby nie przesadzać ...ubrać się -ale z dozą rozwagi .Bo panie o których pisałam na pewno tak na co dzień się nie ubierały.Nawet na tzw. tańce-idąc w swoim środowisku.
Stokrotko :kwiat: podpisuje się pod tym obiema ręcami i nogami :!: :!:
ODPOWIEDZ