+ + + + + i tak dalej bym stukała plusiki ,bo inne się zablokowały - Natomiast ...takie mamy życie --dlatego wielka radocha że ktoś tam kiedyś wymyślił komputer.Do którego nie mogłam się przekonać .Teraz? Nie mogę bez..... żyćprincipiante pisze:Słoneczko![]()
mnie coś złego
![]()
za młodych lat o takiej porze to człowiek szalał na jakiej potupajce na dechach
a teraz siedzi przy kompie i prosi żeby paluchów za mocno nie powykręcało,bo nie będzie mógł pisać
to chociaż wirtualnie
coś by spsocił,coś by sknocił,coś łysego by ozłocił
![]()
![]()
ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?
Re: ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?
- teresa63
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 31 lip 2014 18:49
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 4
Widok bezcenny
Trzeba mieć wyczucie "smaku" i trochę gustu.
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 8 razy
a coteresa63 pisze:Ja pitole - ja nie wierze babcia gra na komputerzetak wnuk mnie ocenil
Teresko -dobrze że jeszcze wnuków nie mamteresa63 pisze:Ja pitole - ja nie wierze babcia gra na komputerzetak wnuk mnie ocenil
- Princi
- Przyjaciel forum

Stokrotkostokrotka pisze:Wracając do tematu ubioru.Uważam że nie ma reguły jeśli chodzi o ubiór.Oby tylko nie wyglądać śmiesznie .Bo nie każdy strój pasuje w pewnym wieku.Śmiać mi się chciało gdy w sanatorium na tańcach, podskakiwały panie grubo po 50-tce -którym kiecka sięgała lekko poniżej majtki![]()
![]()
Widok bezcenny![]()
![]()
nóżki wcale nie takie zgrabne ...ale przecież jak tańce to tańce.
Trzeba mieć wyczucie "smaku" i trochę gustu.
- teresa63
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 31 lip 2014 18:49
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 4
A opinia leci w świat --opinia o wszystkich kobitkachprincipiante pisze:Stokrotkostokrotka pisze:Wracając do tematu ubioru.Uważam że nie ma reguły jeśli chodzi o ubiór.Oby tylko nie wyglądać śmiesznie .Bo nie każdy strój pasuje w pewnym wieku.Śmiać mi się chciało gdy w sanatorium na tańcach, podskakiwały panie grubo po 50-tce -którym kiecka sięgała lekko poniżej majtki![]()
![]()
Widok bezcenny![]()
![]()
nóżki wcale nie takie zgrabne ...ale przecież jak tańce to tańce.
Trzeba mieć wyczucie "smaku" i trochę gustu.też miałam przyjemność oglądać takie widoki w sanatoriach
nie wygląda to smacznie ale i panowie widzą i komentują takie "kwiatki"
Tu nie chodzi o tolerancję ,ale o własną samoocenę .Nikt nie każe chodzić jak flejtuch -bo nie o to chodzi .Ale z umiarem i wyczuciem dobrego smaku.Przecież można mieć te swoje 50latek -być zadbaną i dobrze ubraną .Nie koniecznie w drogich butikach.teresa63 pisze:Tolerancja - drogie panie przypomnijcie sobie jak wasze - nasze babcie sie ubieralydzis kobiety w powazniejszym wieku bardzo dbaja o swoj wyglad
chodza ( do fryzjera, kosmetyczki przegladaja najnowsze trendy) - nawet sanatorium
![]()
to tez dbanie o swoj wizerunek
mnie juz nic nie dziwi jak na ulicy widze panie z rozowymi wlosami czy w szortach i z tatuazem
jesli ktos sie w tym dobrze czuje
tzn ze tak jest super
![]()
![]()
Oby nie przesadzać ...ubrać się -ale z dozą rozwagi .Bo panie o których pisałam na pewno tak na co dzień się nie ubierały.Nawet na tzw. tańce-idąc w swoim środowisku.
- Princi
- Przyjaciel forum

Stokrotkostokrotka pisze:Tu nie chodzi o tolerancję ,ale o własną samoocenę .Nikt nie każe chodzić jak flejtuch -bo nie o to chodzi .Ale z umiarem i wyczuciem dobrego smaku.Przecież można mieć te swoje 50latek -być zadbaną i dobrze ubraną .Nie koniecznie w drogich butikach.teresa63 pisze:Tolerancja - drogie panie przypomnijcie sobie jak wasze - nasze babcie sie ubieralydzis kobiety w powazniejszym wieku bardzo dbaja o swoj wyglad
chodza ( do fryzjera, kosmetyczki przegladaja najnowsze trendy) - nawet sanatorium
![]()
to tez dbanie o swoj wizerunek
mnie juz nic nie dziwi jak na ulicy widze panie z rozowymi wlosami czy w szortach i z tatuazem
jesli ktos sie w tym dobrze czuje
tzn ze tak jest super
![]()
![]()
Oby nie przesadzać ...ubrać się -ale z dozą rozwagi .Bo panie o których pisałam na pewno tak na co dzień się nie ubierały.Nawet na tzw. tańce-idąc w swoim środowisku.