Wyjazd ze zwrotów
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Re: Wyjazd ze zwrotów
Buniu
gratuluję...moja dobra znajoma była w ubiegłym roku tam...była bardzo zadowolona...ale moja rada..jak możesz to bądź tam wcześnie rano ..unikniesz kolejek do rejestracji..bo potem robi się bałagan...tylko takie miała zastrzeżenia ...wszystkiego dobrego Tobie życzę...Gosia
- Bunia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 gru 2011 20:19
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 20
- Podziękowano: 2 razy
Dziękuję
wiesniaczkaela, malgorzatas,
medi ,bardzo ważne gdzie
ale najważniejsze z kim
Pozdrawiam Bunia.
Podsumowując : nie było łatwo ,bo chciałam coś blisko domu,a równocześnie nie nad morzem ,ale mam nadzieję na odpoczynek i trafione zabiegi
Dzwoniącym po zwroty życzę powodzenia.
medi ,bardzo ważne gdzie
Pozdrawiam Bunia.
Podsumowując : nie było łatwo ,bo chciałam coś blisko domu,a równocześnie nie nad morzem ,ale mam nadzieję na odpoczynek i trafione zabiegi
Dzwoniącym po zwroty życzę powodzenia.
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
Widze Bunia, ze zwalniasz kolejkę. Czy na decyzje nie miało wpływu zmęczenie codziennym dzwonieniem do NFZ?
Ale dobrze, że się zdecydowałaś. Ja wzięłabym Rabkę bo dla nas daleko nie ma znaczenia. Daleko w góry super.
Myślę, że jak człowiek pozytywnie nastawiony to w każdym sanatorium znajdzie pozytywy i jest fajnie.
Miłego pobytu
Bogutka
Ale dobrze, że się zdecydowałaś. Ja wzięłabym Rabkę bo dla nas daleko nie ma znaczenia. Daleko w góry super.
Myślę, że jak człowiek pozytywnie nastawiony to w każdym sanatorium znajdzie pozytywy i jest fajnie.
Miłego pobytu
Bogutka
-
ewiko
- Super Kuracjusz