Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ewaszku małż już ułożony i oćpany moimi tabsami ....jutro przekażę pozdrowienia
Zmykam i ja .... poprzednia noc zarwana to może dziś troszku przymknę oczko
Spokojnej nocy dobranoc
Witam
I że mnie też [pupa] .....brak snu ,a teraz jadę do pracy i to jest koszmar.
No cóż w pewnym wieku już trzeba się cieszyć przestaną nocą
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Witajcie za chwilkę weekendzik się zacznie ku radości pracusiów ja też się cieszę - nie wiem czego a na razie lecę uzupełnić lodówkę zanim zrobi się tłoczno,może by jakieś buraczki
Pozdrawiam was i udanego weekendu życzę
Dzionek mija,w Warszawie zamglony.
Ja już mniej więcej wiem jakie mam plany na najbliższy czas. Operację mam planowaną na pierwszy tydzień grudnia,ale dziś mój Pan Doktor powiedział,że może to być też w przyszłym tygodniu,albo w drugim listopada. Wszystko zależy od tego,czy ostry dyżur zapełni oddział pacjentami,czy nie.Generalnie w dołkach startowych już jestem.