Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Darku, ja grzybów już nazbierało. Byłoby więcej, gdyby nie susza. Przez tą skuszę mnóstwo robaczywych. Może jak popada i nie będzie zimno to jeszcze człek wyruszy na grzybobranie, które uwielbiam.
grazynamackowiak pisze: 23 paź 2018 20:32
Bożenko jeszcze kilka dni i powroty do domku
Grażynko........ niestety, co dobre za szybko się kończy. Ale ile powędrowałam, ile odpoczęłam, ile skorzystałam na zabiegach......... to moje
Dobrej nocy Gadułki Ciepełka i zdrówka życzę
Lewek pisze: 23 paź 2018 22:27
Darku, ja grzybów już nazbierało.. Byłoby więcej, gdyby nie susza. Przez tą suszę mnóstwo robaczywych. Może jak popada i nie będzie zimno to jeszcze człek wyruszy na grzybobranie, które uwielbiam.