Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie powiem żebym nie miał tremy-mimo moich lat-ale to technicznie sprzęt zawiódł-fakt że nigdy z tego wariantu nie korzystałem bo w Polsce dzwoni się i niema problemu-gorzej jest poza-w tej chwili sprawdziłem cennik i są to dość spore dodatkowe kwoty-ale raz na 30 lat to można sobie pozwolić i to na wiele więcej
Ja ciągle jeszcze korzystam ze skypa ale dziedziczka zamontowała mi na telefonie jakieś aplikacje do pogadanek zagranicznych. Smuteczek, że Tobie się nie udało .... ale do odważnych świat należy