Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Adelko rumianku? , o czym innym prawimy Cosik mi się wydaje , że ja jednak wpadnę do tego miasta stołecznego. Puki co Dobrej nocki . Ja jeszcze kurteczkę termiczną licytuję , obym tylko nie przysnęła , bo dopiero za 2 godziny koniec .
Monopolowego,zielarskiego,turystycznego-ciąg dalszy-o porządkach słoikowych już nie wspomnę z dodatkiem kurtko termicznej Krajanki-tylko gdzie Ona się w tym wybiera,czyżby na....Biegun Tym którzy już w piórach-Kolorowych