a może miasto smoka ?

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: a może miasto smoka ?

Post autor: Felice »

Opinie internetowe znamy już co najmniej od miesiąca.No,powiem więcej,ze wszystkimi lokalami rozmawiałam osobiście,pewnie nie tylko ja.Dlaczego twierdzisz,że będziemy siedzieć przy 4 osobowych sttolikach?Jak zrobimy rezerwację z przedpłatą zorganizują nam tak jak sobie zażyczymy.
Awatar użytkownika
franciszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2015 20:54
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: franciszek »

Felice pisze:Opinie internetowe znamy już co najmniej od miesiąca.No,powiem więcej,ze wszystkimi lokalami rozmawiałam osobiście,pewnie nie tylko ja.Dlaczego twierdzisz,że będziemy siedzieć przy 4 osobowych sttolikach?Jak zrobimy rezerwację z przedpłatą zorganizują nam tak jak sobie zażyczymy.
:kwiat: oki ... zatem przekazuję ...organizacę Tobie :!: .. ale móimy o piątku! .... bo sobota jest moja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ito jest moja sprawka ! :!: :!:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

Franciszku :kwiat: tylko nie Huta :o ..... plissssss [ obrazek zewnętrzny ] bo pomysły masz niesamowite [ obrazek zewnętrzny ]
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Franciszku, do klubu seniora w Nowej Hucie na pewno mnie i paru innych osób raczej nie namówisz.Na piątek o ile sobie dobrze przypominam ustalony został Feniks.
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Mary jo zarezerwowała wstępnie na piątek Feniks i tam idziemy . Wstępna rezerwacja jest na 12 osób, ale z tego co się orientuję , będzie nas trochę więcej ;) Policzyłam już 16 osób , jeśli Max i założyciel tematu Franciszek , chce się z nami spotkać już w piątek , to jest już nas 18. Felice jak da radę ;) też wpadnie w piątek. Forumowicze, jeśli macie ochotę spotkać się już w piątek - zgłaszajcie się . Mary jo, ma pod koniec marca rozmawiać z menadżerem Feniksa , wtedy poda ilość chętnych osób. Myślę, że będzie super :D
Jeśli chodzi o sobotę ...to czekamy na konkrety od Krakowiaków ;) Miałoby było, gdyby jakiś mieszkaniec Grodu Kraka znalazłby czas dla osób przyjezdnych i pospacerowałby za nami po tym pięknym mieście :D
Awatar użytkownika
franciszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2015 20:54
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: franciszek »

Lewek pisze:Mary jo zarezerwowała wstępnie na piątek Feniks i tam idziemy . Wstępna rezerwacja jest na 12 osób, ale z tego co się orientuję , będzie nas trochę więcej ;) Policzyłam już 16 osób , jeśli Max i założyciel tematu Franciszek , chce się z nami spotkać już w piątek , to jest już nas 18. Felice jak da radę ;) też wpadnie w piątek. Forumowicze, jeśli macie ochotę spotkać się już w piątek - zgłaszajcie się . Mary jo, ma pod koniec marca rozmawiać z menadżerem Feniksa , wtedy poda ilość chętnych osób. Myślę, że będzie super :D
Jeśli chodzi o sobotę ...to czekamy na konkrety od Krakowiaków ;) Miałoby było, gdyby jakiś mieszkaniec Grodu Kraka znalazłby czas dla osób przyjezdnych i pospacerowałby za nami po tym pięknym mieście :D
ja mam takie malenkie pytanie :?: gdzie mam witać "chlebem i solą" .... przyjezdnych :?:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

Mnie możesz witać kwiatami ;) na dworcu tylko jeszcze nie wiem czym przyjadę :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Nie pogardzę szampanem ;) :)
Shahid17
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2014 15:08
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Shahid17 »

Dzięki Mary jo,za trud rezerwacji,jak w piątek do Feniksu będzie nas więcej to trzeba będzie dorezerwowac stoliki,bo w piątki w dobrych knajpkach na pewno problem z miejscami.A co z tą sobotą ?Śląska ,Ermitaż,czy coś na Kazimierzu może być Podkowa,Stajnia,Dolce Vita,Magiel na Kazimierzu,do wyboru do koloru. :D
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

franciszek pisze:
Sloneczko pisze:Łooooo Franciszku :kwiat: to ty nas jeszcze nie znasz :twisted: :twisted:
słońce :kwiat: ano nie znam!!! ale jestem "przy nadziei" , że poznam ..... :?:
POTWIERDZAM nie znasz :lol: :lol: :lol: :lol: 24 h na dobę to za mało na dobrą zabawę :!: :!: :!: :!: :lol:
ODPOWIEDZ