Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Maryann pisze: 04 sty 2019 21:53 Ja też mam na NK.. przyznaję, ale usunęłam wszystkie fotki, bo z tego się portal randkowy zrobił..
jaki Portal randkowy
po ponad 40 latach odnalazłem Moja Miłości z 5 klasy i Ona załatwiła mi i wykonała za friko ..kolonoskopie w kompleksowym znieczuleniu
I odwiozła po zabiegu do DOMU
i to tylko dzieki Naszej klasie
Fakt kolonoskopia ze znieczuleniem i uśpieniem kosztowała 180 złotych ale ... obecnie w Koledze już do byłej Milości kolejni koledzy z klasy zapisuja sie
Maryann pisze: 04 sty 2019 22:01
O ku...rde... jak romantycznie...
Romantycznie czy Nie w NFZ kolejka w Katowicach na 3-4 miesiące czekania a jako stary zgred kwalifikuje się do raz na 5 lat profilaktycznego badania raka chyba odbytu czy czegoś w ten deseń .
A że Ona do dziś Mi nie wybaczyła to Zobacz jaka cholera przez tyle lat pamiętała imię i nazwisko i zobacz kilku kolegom ..Pomogła